Wordpress mp3 player

Treba mi web player za WP u koji ja mogu ubacit nekoliko pjesama koje bi se na tom playeru vrtile cijeli dan, vidio sam ima nekoliko tih playera pa sad neznam koji mi je najbolje uzet pa dal ima netko preporuku?

sljedeca stvar koja mi treba, naravno ako postoji nesto slicno, npr postavio bi u widget pjesmu sa youtuba koja bi bila kao “pjesma dana” e sad da ja nemoram svaki dan mjenjat pjesme dal postoji nesto sto bi to za mene radilo automatski, naravno sa pjesmama koje bi ja odabrao.

a jeste mi neki forum, trazim obicno sranje od plugina i u 3 dana nitko da bi rijec napisao pa da mozda malo pomogne…jebo ti to

s takvim pristupom ima da ti svi pomognu… nauci koristiti google jer za ovo ti ne treba tema na forumu…

Znam ja koristit google a ako ima ovaj forum zasto nebi mogo portazit neki savjet oko neceg…jel lose trazit preporuku za neki plugin?
nije naravno :slight_smile:

Nisi dosao na ideju da mozda niko ne koristi takav plugin?

Od 12,992 clanova registriranih na forumu ako ih samo 10% koristi wordpress to je 1299 clanova tako da postoji velika vjerojatnost da bi ovo trebao netko znat.
U protivnom to bi znacilo da na ovom forumu dobijes pomoc samo ako netko ima nekakvu korist od toga…bar ja druge pomoci dosad ovdje nisam dobio…i jos se pitam sta opce radim ovdje

Kada bi svaki od tih 12,992. bio svakodnevno aktivan, mozda bi i upalila tvoja statistika, ovako, pogledaj broj logovanih u poslijednjih 24h. Nisi jedini koji nije na upit dobio odgovor, imam i ja takvih tema, ali to shvatim kao - ljudi nisu dovoljno upoznati sa time kao sto je moj slucaj sa tvojom temom, a koristim WP.

[quote=“Dado1986”]Od 12,992 clanova registriranih na forumu ako ih samo 10% koristi wordpress to je 1299 clanova tako da postoji velika vjerojatnost da bi ovo trebao netko znat.
U protivnom to bi znacilo da na ovom forumu dobijes pomoc samo ako netko ima nekakvu korist od toga…bar ja druge pomoci dosad ovdje nisam dobio…i jos se pitam sta opce radim ovdje[/quote]

i mi se pitamo, ti si prenapredan za ovaj forum…

a mogao bih i napisao malo o tvojem neplacanju poslova koji ti drugi odrade…

ja sam ti se javio kad sam doso u grad da ti platim posao(koji nisi htio uplatom na racun iako sam ti bio slao i vece pare) međutim ti si u svom gamerskom svijetu i preponosan da se javis nakon mog poziva, i tu znas do cega je doslo bezveze.
i nisam prenapredan za ovaj forum jer sam u nekim stvarima i ja pocetnik, i napokon nesto dobro da mi je krenulo i naravno pomoc mi treba za ono sto neznam…kao sto ni ti nekad nisi znao :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja