Wordpress ne vidi html code?

Kao sto naslov kaze, nesto cudno mi se desava sa jednom stranicom
WP stranica mi izgleda ovako

Nisam nista mjenjao, ubacio jedan post u subotu i to je to…

Jel ima iko slicna iskustva?

Kao da nedostaje CSS fajl…

Imaš podešeno autoažuriranje? Možda ti se dio stranice ažurirao, dio ostao na staroj verziji pa nešto nije kompatibilno. Probaj sve ažurirati up-to-date i moglo bi proraditi.

Ili prije toga deaktiviraj plugin po plugin i provjeravaj stanje. Ovo znaju cache pluginovi radit.

Možda ne bi bilo loše ni pitati hosting providera jeli on zna što o tome? :thinking:
Zašto je to tako i može li pomoći? :o:

Ovo mi se nije jos desavalo.

Sjetio sam se da sam pored posta u subotu promjenio i temu koja radi na ostalim sajtovima savrseno. Prekopirao sam temu sa drugog sajta i samo je ubacio u themes i aktivirao. Radilo je sve u subotu. NA drugom sajtu ta tema radi savrseno, sajt radi savrseno.

I da ovo gore se desi samo kada nakon .php ima jos nesto. Kao na slici ispod.

Kada nema nista iza .php onda radi kao na pocetku posta

Jesi li što na stranici sa koje si iskopirao temu postavljao u functions.php? Probaj pogledati sa Google Chrome F11 (mislim da je F11) koje urlove pokušava dohvatiti. Pogledaj error logove što piše.

Koristiš li CDN? Ja sam imao problema s Cloudflare. Posjetiteljima sa T-Com mreže se stranica raspada la jer nije učitavao css.

Na drugoj temi je ok? Tema je valjda problem, verzija php-a? Tema radi na toj verziji php-a? Očisti cache…tko će ga znati, trebaš ići redom.

Mislim da tema nije problem a vjerujem da nisu ni plugini, nekako sam promjenio temu iz baze. Probao sam i hueman i lucienne. Trenutno je tema 2016 ali opet isto. Wordpress je 5.0.3. Ne znam hocu li danas imati vremena za ovo ali preko vikenda cu nekako pokusati srediti.

Šta te košta da probaš? Ja sam uvjeren da je do nekog plugina, posebno ako imaš neki cache plugin. Deaktivacija svih plugina se može jednostavno napravit u par minuta i sve se može vratit nazad u isto toliko vremena. Upravo taj slučaj sam imao prije 10-ak dana na stranici od klijenta.

meni zbog jednog plugina nije htjelo otvoriti Tekst tab u wp classic editoru … deaktivacija svih i aktivacija jednog po jednog je itekako pomogla

Vrlo vjerojatno cache ili problemi s URLom. Na prvoj slici ti nije povukao css pa ti je blank html, to bude najčešće kada imaš stari cache i on vuče taj cache a ti promjenio datoteke, npr izbrisao temu ili promijenio. Provjeri na hostu i wp folderu da li ima gdje cache. Isto tako provjeri redirecte da nemaš neke bezveze u htacessu. Najbolji način otvori consolu u Chromu i pogledaj greške, upali wp debug i sve ćeš znati.

Obrisao sve plugine i dalje isto.

Krecem sa ovim sto je dadodd rekao.

Svi fajlovi koji su ovdje navedi postoje na lokacijama koje su navedene.

Možeš li pješke™ ukucati u browser-u taj prvi link što završava sa jquery.js?ver=1.12.4 ili eventualno bez tog nastavka tj. samo do ovog dijela jquery.js pa vidjeti šta se dešava? Ima li na toj lokaciji tog fajla uopšte?

A kad ima verzija onda je problem loading page

Odnekud smo krenuli. :slight_smile:
Vidi ovde ima li šta od pomoći.

Ili ovako nešto


(nisam siguran)

Moguće da je neki konflikt verzije teme i verzije tih fajlova?

Probaj i neki drugi link iz gornje liste također ukucat BEZ verzije. Jel postoji ako ne staviš verziju?

Postoji, ima slika gore. Jesi na to mislio?

Stavio si sliku za jquery bez verzije, jel možeš to isto probati sa comment-reply.min.js na primjer?

Ne znam ima li ovo ikakve veza sa tim sto je ovo 5.0.3 verzija wordpressa

Ok,pogledaj permalinkove u adminu, probaj im promjeniti strkuturu (odaberi neku drugu i testiraj).