Wordpress problem s bazom

Radim preko teamviewera frendu na localhostu wordpress. Sve je dobro instalirano i podeseno, kada odem na localhost/wp-admin/install.php dobijem error establishing database connection.
Frend je promjenio webroot s naredbom sudo ln -s /var/www /home/user/ime_foldera.
Jel moguce da je u tome problem?

[quote=“mrga_cro”]Radim preko teamviewera frendu na localhostu wordpress. Sve je dobro instalirano i podeseno, kada odem na localhost/wp-admin/install.php dobijem error establishing database connection.
Frend je promjenio webroot s naredbom sudo ln -s /var/www /home/user/ime_foldera.
Jel moguce da je u tome problem?[/quote]

Pa kaže ti da je do greške došlo prilkom pokušaja uspostave veze na bazu. ajde sad lijepo mi reci kakve veze ima promijena direktoriaj s bazom???

Da li ste kreirali bazu na localhostu, da li ste upisali dobro korisničko ime, korinsičku lozinku, ime baze, ime hosta na kojem je baza(localhost u 99.9% slučajeva), da li uopće ima instaliran MySQL server lokalno na računalu? To su prava pitanja na koje trebaš odgovoriti.

apache2 radi, mysql server radi, php5 ima, phpmyadmin radi i kreirana je baza, username je root, password je tocan, sve one security key smo stavili, kod mene na laptopu sve radi, jedino razlika izmedju mene i njega je to sto sam ja webroot drugacije postavio, a on je linkao /var/www


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja