Wordpress sajt se ucitava sporo s moje IP adrese

Imam sajt u wordpress sa svih ip adresa radi ispravno to jest ucitava brzo osim sa moje ip adrese, ceka da ucita sajt, cak je to i u admin panelu, ucitava sajt ali mu treba vise vremena nego sa neke druge ip adrese.

Sve sam probao iskljucio sve plugine, default theme…ali sve isto. Sajt ide preko cloudflare jedino da tu nije problem?
Drugi sajt na istom serveru radi dobro, ip nije banovana na serveru, mozda neko zna u cemu je problem?

IP adrese ili tvog kompjutera, ako je kompjutera onda tvoj kompjuter nevalja. Ako je IP adresa onda je mozda server u kini a ti si u srbiji.

Sa istog kompjutera kad promjenim ip(preko vpn) radi normalno, ali sa moje ip ne radi fino. Server je kod online.net

Probao sam i kod prijatelja sa njegove ip i radi fino. Ne nezivim u srbiji.

Ako je tako resetiraj modem (iza modema imaš malu rupicu) i riješit ćeš stvar jer će ti se IP adresa promjeniti mada mislim da ti nije do toga.

otvori CMD i kucaj ipconfig /flushdns u jednom redu … ocisti malo browser cache, i ako je na wp portalu kesiranje dodatno pluginom ocisti, zatim ocisti cloud cache :smile:

Valjda je do mog neta jer sam nasao da ne ucitava facebook like box, sigurno nije do fb onda je nesto do moga neta

Imam isti problem kao i Delija. Svi “simptomi” su isti. Možda je glupo, al se nešto kontam da nije do nove verzije Wordpressa ?

Najbolje rešenje jeste da podigneš neku “live linux distribuciju” na usb i pristupiš sajtu, ako nema navedenih problema onda je do sistema ili do antivirus/firewall rešenja. Ako kojim slučajem imaš na sajtu podignut SSL onda se često dešava da programi naprave usled loše konfiguracije problem kada provere bezbednost tj. SSL sertifikat.

Ako ti je ovo cimanje, onda preko mobilnog probaj da pristupiš sajtu i otkloniš sumnju. I imaš treću opciju koja je izgleda i najverovatnija jeste da promeniš dns parametre i postaviš Google DNS servere, umesto automatskog tj. od tvog provajdera.

Sto se tice admin panela, kada iskljucim Akismet plugin sve radi fino. Sada mi na sajtu jedino ostaje da rijesim ucitavanje od google-a googlesyndication.com jeli zna neko nesto o tome imali tu neke pomoci, jeli to do servera ili nesto drugo?

Ipak nije uopste do wordpress vec do cloudflare. Sada sam htio da udjem na cpanel i ucitava sporo i na kraju nije uctao slike uopste. Drugi sajt koji je na isti server sa drugom ip koji isto ide preko cloudflare radi fino i cpanel i sve. Cudno, nadam se da cu uspjeti to rijesiti