WP problem

Ukratko receno, moj WP gusi server. Do prije 7 dana bilo je Processes Running 3/25, al od prije 7 dana pocele su se javljati poruke server error 500. Isprva rijedje a onda sve češće i češće. Danas sam primijetio da su procesi dostizali 25/25 a sajtovi su se jedva otvarali, iz 5. pokusaja (k’o da golfa palim na Jahorini) Sto se tice mojih koraka koje radim vec satima su sredjivanje keša, brisanje svih plugina koji mi ne trebaju ili koji nisu bas provjereni. Mislim da su se stvari malo popravile, al ne puno. Ima li neko neki dobar savjet ili iskustvo?

probaj instalirat neki dobar plugin, npr. quick cache.
koliko je velik taj sajt (koliko stranica, koliko postova)?
problem može biti i u hostingu, npr imam loša iskustva sa hostingom koji je na sajtu iz tvog potpisa na prvom mjestu (najbolja ponuda) :slight_smile:

[quote=“Homer”]probaj instalirat neki dobar plugin, npr. quick cache.
koliko je velik taj sajt (koliko stranica, koliko postova)?
problem može biti i u hostingu, npr imam loša iskustva sa hostingom koji je na sajtu iz tvog potpisa na prvom mjestu (najbolja ponuda) :)[/quote]

Site je pornicipornici.com a hosting hostgator :slight_smile: znam da su se i prije neki zalili na njega, al do prije sedam dana sve je islo savrseno. Promet je bio 600 GB mjesecno i nije bilo problema. Znam da je bilo ljudi koji su na ovom paketu imali i 3 TB bez problema. Instalirao sam super cache plugin i podesio sve po upustvu lika koji je napravio taj plugin. Izgleda da se ovo polako stabilizira. UVIJEK je plugin problem i riješenje :smiley:

Debili sa korisnicke sluzbe odmah pisu “you sholud move to VPS”

evo nakon svih ovih operacija, izgleda da se sve popravilo. ukratko rečeno, ako budete imali probleme kao ja, instalirajte WP super cache i sve sto je recommended vi stavite kvacicu. a sto se tice brisanja plugina, to vam je svima jasno :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja