WPML obavijest. Pogreška?

Uzeo sam WPML CMS , koristim na avadi i dobijem ovaj info box kada kliknem na plus nekog jezika koji još nije postavljen (stvaranje novog prijevoda stranice koja postoji).
Da li trebam biti zabrinut da nešto ide krivo?

Pa samo klikni na never show this i sve će bit ok. Ne zabrinjavaj se oko toga

Da ok, ali obično crveno označeno je neka pogreška, ili stvar koja se piše u bazu na neki poseban način i sl.

Recimo koristio sam na webu gdje imam 4 jezika, polylang, avada tema, i nula bodova, isto sam imao neke probleme, tipa theme opcije, su se spremale samo pod engleskim jezikom, i nisu se dobro čitale nazad u formu opcija.

Kada sam pregledao bazu, OMG, sve spremljeno po 4 puta, tako da jedno pregazi drugo, stvorila su se neka polja koja onda nije bilo moguće ispravno čitati.

Uključio debug, i kada sam vidio rezultat, jednostavno sam odustao, uzeo WPML cms i gotov.

Sada ne želim sve izgubiti jer sam se potrudio oko postavki, na 4 jezika, da nastane opet problem, da ne izgubim sav taj posao.

Pa sam zato tražio ako netko ima objašnjenje navedene poruke, tj, da li je ta stvar normalna sa WPML budući da ga koristim prvi put sada.

Meni se to nikada nije prikazivalo, ali moguće je da je navedena notifikacija samo dio update-a od wpml-a. Koliko sam ja skužio odn tebi signalizira koja će polja kopirati iz hr jezika. To ja ne vidim kao error

To je sasvim normalna stvar u WPML-u. Zavisno o temi koju koristiš ta poruka prikazuje koje će elemente kopirati s originalnog jezika. Jel to Avada?