Www.hosting90.hr

Pozdrav ! trebam pomoc nesnalazim se u navedenom hostingu kad udjem u kontrol panel nemam pojma gdje moram zapoceti sa gradnjom sajta , ako tko ima snjima iskustva pisite. Hvala!

Hm… nije mi poznato da li ovi imaju neki poseban cpanel.

Ali obično je početak da napraviš FTP konekciju pod FTP djelom.

Pa onda ako radiš na nekom CMSu tipa WP ili Joomla da napraviš si jednu bazu, to ti je pod MySQL djelom, wizard, phpmyadmin itd.

Nakon toga instalacija CMS-a.
ILI
stvaranje sajta lokalno pa na kraju upload na server.

A kakav to oni imaju Cpanel? To neki site bulider kao wix ili nešto slično?
Čitam na njihovo webu uopće ne kužim što se prodaje?
kakvo je sučelje, može neki capture screen?

Nemam screan shoot.Napravio bih ju lokalno jer sam nasao odjeljak za up loade sa harda. Posto sam novi u ovom svemu kako da to izvedem , hosting je postavljen u wordpressu 3.2.4 u kombinaciji sa php om mysql.
Dali ju radim Worpadu ili moram jos sta ukljuciti u izradu?

Kreiras prvo ftp login mada verovatno ti je hosting vec kreirao i ftp podatke i panel podatke tako da kako god trebao bi da se ulogujes u FTP preko winSCP ili Fillezile, kad ulogujes u ftp uploadujes fajlove od sajta koji hoces da pravis naprimer wordpress, onda u panelu napravis database, povezes to sve i instaliras.

3.2.4?

Hmmm… to je jako stara,zadnje ti je 3.92.
Zbog mogućih sigurnosnih propusta, probaj updejt, na noviju verziju WP-a, prvo lokalno da vidiš da li sve štma, sa pluginovima i temom.

Instalirano je sve ali nevidim sućelje za ulaz u wordpress tako da nista nemogu raditi,nekuzim taj njuhov panel.Danas ih zovem da me vode kroz panel I ave biljezim pa objavljujem.hvala. Pozdrav!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey