Xampp Dropbox?

Da li je moguće nekako podesiti Xampp tako da bih mogla php fajlove otvarati, i preko drugih računara (a ne samo preko localhost-a) kada unesem link u browser ?
Da li ovde može nekako da pomogne Dropbox?

to ti je stvar računala ili mreže ne samog XAMPP-a, zanm da postoje programi za pokretanje računal sa drugog računala. Dropox ti tu neće pomoć on je samo HDD u mreži gdje šaljep, spremaš i djeliš podatke, ako baš trebaš stavi na server (neki besplatni hosting) i radi na njemu sve što trebaš.

Šta je onda ovo i Develop Anywhere with Dropbox, NetBeans and Xampp>^v|> | >^v|> ?

nisam znao da ima i taj dio, ali kao što se vidi nije stvar dropxa već pristupanja računalu, to je isto moguće i preko drugih programa.

Dropbox je kao sto ti je rekao netko gore, obican HDD. U njemu ne mozes “izvrsavat” php fajlove.
A onaj lik sto si stavila, on ti instalira portable verzije programa koji ti trebaju za programiranje u dropbox, i onda na kojem god svom racunalu da instaliras dropbox, on ce sinkronizirat xampp, i Netbeans, i onda ces na tom racunalu moci pisat PHP, i imat sve projekte koji se nalaze u htdocs folderu. I opet kad upalis drugi komp i to ce se sinkronizirat itd…

Uglavnom, nemozes u dropbox folder stavit .php file, i poslat link nekome, php se nece “izvrsit”.
Ali mozes slati .html fajlove.

imaš portabilnu verziju XAMPP-a stavi ga na stik, a kad treba prezentirat proizvod sam ga metneš u računalo pokažeš klijentu i to je to, puno jednostavnije.