YoFlash component in Joomla, php language

Pozdrav.
Imam problema s YoFlash komponentom, koju sam koristio za ubacivanje igrice s MochiMedije na našu stranicu s igricama robotower.com . Vlasnik komponente, njegov forum su nestali s interneta. Nisam siguran zašto, ali komponenta je prije 2-3 mjeseca prestala funkcionirati. :S
Komponenta je napisana u php-u i zato sam postavio ovdje post. Treba mi pomoć od nekoga tko se razumije u php i Joomla CMS, da pregleda komponentu i vidi u čemu je problem. Te ako zna, da popravi.
Nagrade nema nažalost, ali uzdam se u dobru volju forumaša da će pomoči.
Hvala.
P.S. Nemogu u privitku uploadati komponentu, ali tko želi i zna pomoći neka se javi da mu pošaljem. Pošto je ugašen forum vlasnika, teško ju je naći za skinuti. Sa Joomla stranice za dodatke su je isto izbacili.

Ja bih taj ipak taj problem pripisao zastarjeloj verziji php-a, odnosno upgradeu servera na 5.3 verziju php-a.

Komponenta ima par dijelova.
Prvi je za dodavanje igrica sa MochiMedia, drugi sa FGD Games-a i treći za dodavanje vlastitih igrica. Zadnja dva funkcioniraju bezproblema, ali kada se izabere dodavanje MM igrica, ne prikazuje nijednu igricu, a trebao bi prikazati prozor sa 20-30 igrica. MM je napravila novi katalog za igrice, razgovarao sam s njima, ali nisu ponudili neki odgovor. Osim da naučim php, html itd. Što nije pomoć nego pravljenje važnima.

Koristio sam Joomlu za jedan web, i uvijek sam našao bar 4-5 addona koji rade istu/sličnu stvar. Probaj naći neki alternativni addon a kojim ćeš moći napraviti šta ti treba.

Imam ja napisan CMS za dodavanje igara sa mochimedia i objavljivanje, tako da ako nekome treba neka mi se javi na PM.

Ne znam kako će drugi dodaci reagirati na već postojeće stranice. Jer je stranica, meniji itd već napraviti uz pomoć ove komponente.
Riješio sam problem s neprikazivanjem igrica. Problem je u novom katalogu, odnosno u strukturi html urla koji koristi.
Zamjenio sam stari url sa novim na svim mjestima gdje sam pronašao, što je omogučilo da prikazuje igrice. Sada je problem što ne filtrira igrice po kategorijama i samo jednu, prvu, igricu sam uspio ubaciti. Kada probam ubaciti druge igrice koje prikaže, izbaci mi podatke od prve igrice.
U MM-u kada su stvarali novi katalog promijenili su cijelu strukturu urla. I sada se mučim da ispravim php kod, da paše novim linkovima. :S

Evo meni treba, ali ne kužim kako imaš napisan CMS? Zar CMS nije skračeno za content managmen sistem?
Ili je to komponenta neka?

imaš WP+ MyArcade plugin.

Da, ali stranica je već napravita i u pogonu. :slight_smile: Tako da instaliranje novog CMS-a i kretanje ispočetka nije opcija.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact