Youtube Challenge 100 Videa do 1.1.2018


#1

Krenuo sam zadnjih par dana sa youtubeom pa reko da otvorim neki blog u kojem ću objavljivati rezultate. Cilj mi nije količina pregleda nego količina napravljenih videa. Niche niti kanal neću otkriti ali ću objavljivat neke detalje i rezultate kako ide.

Znaci imam cc 67 dana za napraviti 100 videa i pri tome ne odustati neovisno o rezultatima. Alati koje koristim su Photoshop i Sony Vegas Pro a tržište je naravno strano.

Za sad 1 video napravljen i trenutno se radi upload :smiley:

1/100


#2

To je uvijek :crossed_fingers:

Vjerojatno misliš na ovaj Forum?
Dobrodošao si, :slight_smile: no bilo bi također dobro (predlažem) da pokreneš i website (pogotovo pošto se razumiješ u to), koji će pratiti tvoj Youtube projekt, bez obzira na niche. :blush: To je često odlika kvalitetnih YT kanala, tako podupireš jedno s drugim. :o:


#3

Puno uspjeha želim.
Svakako objavi update ovdje :slight_smile:


#4

Zanimljivo, pratim :slight_smile:

Ja sam bas juce odlucio da se igram i ja malo sa YTom , pocecu da pravim zajebancije od papira. Ujedno ce da bude interesantno mojoj cerkici a mozda se i nesto zaradi :slight_smile: Konkurencija je prevelika al sta me briga, ne ocekujem zaradu vec hocu da se igram, zarada stize sa druge strane.


#5

A koliki ti treba po videu? Isto sam startao sa jednim novim kanalom i trebalo mi je jedan dan za video. Mislio sam odustati, al svi koji su ga vidjeli rekli su da nastavim. I odlucio jednom tjedno uplodati. Zajebana nisa sa puno detalja, al ako se pokaze dobar odaziv nije mi problem svaki dan raditi po sat vremena.
Bas me zanima kakav ce biti kod tebe odaziv. Moje je misljenje da to ne valja sto radis jer nije dobro toliko cesto uplodati isto kao i rjetko. Al eto bas me zanima :blush:


#6

Racunam da mi treba dok se usavršim cc 1 sat do max 2 sata po videu. Opcenito nemam blage sto se tice youtubea pa se nadam da ako ne uspijem barem cu steci neko iskustvo i mozda otkriti nacin kako bi se moglo probiti.
Ja bi odvajao i po 8 sati dnevno ukoliko bi bio super odaziv.


#7

Mali update: Tek 4 videa napravljeno, pregleda mozda ukupno oko 30(nisam prezadovoljan hehe).

Malo sam razmisljao pa sam odlucio razvuc cilj na 6 mjeseci i manji tempo jer u pocetku dok kanal jos nije popularan nema smisla toliko sadrzaja forsirat. Ali cu zato pokrenut jos 2 kanala i mozda cu jedan od tih 2 javno pokazivat.


#8

  1. Video ima 335 pregleda(vecina dolazi od videa koji ima preko pola milijuna pregleda a na kraju tog videa nekad predloze moj) a drugi koji se malo probio je na cc 150, ostali po 10-20-30.
    Postotak pregleda mi se drži oko 50%. Plan je ici sa 1 do max 2 videa tjedno dok kanal ne dobi neki autoritet i pokaze znakove isplativosti.

#9

Domaća ili strana publika?


#10

Strana…20 znakova


#11

Jesi li ispunio zadatak?


#12

Ne znam zasto je ova tema zamrla.
Pokusajte sa izradom ovakvih videa i dozivecete uspeh kao i mnogi.


#13

Retko uspesan video, mozes li malo blize da nam objasnis kakk si dosao do ovih neverovatnih 100 pregleda? Spamom kao i ovde ili je nesto drugo?


#14

He he, :blush: sam video je stvarno fascinantan.
Autor je vjerojatno želio reći da kad je on “uspio”, da mogu svi. :smile:
Došao je čak “s onog drugog foruma” da nam prenese znanje. :blush:

Sve u redu Micos, ako ćeš nam pričati o Youtube SEO-u, prebacit’ ću ovo u adekvatnu temu. Nisi ovo zaspamao baš prikladno. :blush: :o:


#15

Ne razumem,sto se podsmevate?
Pogledajte kanal life hacks and experiment pa ce vam biti jasno da tip uzima oko 50000 dolara mesecno