Youtube editiranje videa

Treba mi jedan brzi odgovor.
Dali je moguće editirati video na youtubu da ostane isti link. Konkretno uploadao bi isti video sa drugom muzikom u pozadini. Nisam nigdje našao opciju re-uploada bez da prvo moram brisati video pa uploadati ponovno i tako izgubiti url.
Hvala

Trebalo bi ti se ovako nesto pojaviti i tu mozes da ubacis pozadinsku muziku koju vec hoces da odaberes , ako ti nije toliko vazno koja je :slight_smile: Doduse ima izbora pa ces sigurno naci nesto sto ti odgovara

Predložio youtube još bolje rješenje.

Your video has copyrighted audio that may affect its availability or result in ads being shown. While no action is required, if you wish to edit your video to address this, then you can attempt to remove the Content ID claimed song (below), or overlay new audio (right).

Desno odaberem drugu muziku i problem riješen, mislio sam da to nije moguće jer je pjesma bila ugrađena u file koji sam podigao ali izgleda da njima to nije problem.

Naravno, Youtube je car nad carevima. :smile:

Njima to nije problem, ali morao si ipak zamijeniti audio cijeliog filea?
Ako je tako, to je već dugo vremena prisutno (ta mogućnost), no ako si zamijenio samo kompromitirani dio, to je nešto novo? :blush:

Da, jedan video mi je jutros obrisan radi pjesme Tomislava Bralica, za neke mi se pojavila poruka da koristim pjesme sa autorskim pravima, do vlasnici pjesama to dozvoljavaju ali ne mogu imati oglase i predlazu mi da ubacim neke njihove pjesme kao pozadinu jednim klikom bez brisanja videa.

Savrseni su nema sto, sve vide i znaju.

Savjet od zorantu: uplodujes video na neki sporedni yt kanal, prodje neko vrijeme, ako nema zamjerki, obrises ga tu i stavis na kanal koji zelis.

2 Likeova

Ja to vec dugp radim :slight_smile: 48h treba da se ostavi na test kanalu.

1 Like