Zabavni portal

Nakon 20ak dana rada, potpuno funkcionalna verzija novog zabavnog portala je online: Zabavni.NET

U pozadini je vlastiti OOP CMS, dok je tema izvedena iz nekakvoga besplatnog predloška.

Zanimaju me komentari bilo koje vrste, što bi dodali, što maknuli, što promijenili i slično. Sadržaja još nema, samo par članaka…

Također ako primijetite nekakvu pogrešku u tekstu ili vam aplikacija javi nekakvu pogrešku, molio bih vas da ovdje to napišete. Također, (bitnije za programere) još uvijek držim uključen ispis stacktrace-a (koji možete vidjeti unutar source koda kada npr. pokušate otvoriti stranicu koja ne postoji).

kao prvo pojavljuju ti se shortcode-i “[google ad 728x90]” na svim stranicama, pa mislim ako neće biti neki banner da to makneš/sakriješ.

desni sidebar ti je spušten… nije do vrha kao lijevi i main dio… ne znam da li je to namjerno… pa eto i to pogledaj.

malo doradit footer… jer sad izgleda kao da nisi znao što stavit, pa si onda ubacio neke linkove… ako je to ipak slučaj (bezidejnost)… kreiraj recimo page na facebooku i stavi onaj FB box… stranica ove tematike bi to svakako trebala imati… ako ne baš taj box, onda bar FB page.

inače iskreno stranica ništa vau… još jedna te tematike u moru drugih indentičnih… moja preporuka bi ti bila pa si daš malo vremena za razmišljanje i da napraviš neki zaokret na nešto originalnije.

Fora je, samo glupi mi je ovaj hover, inače mene osobno živcira kad mi se link smanjuje nakon što prijeđem mišem preko njega, jer ako ga zahvatim na rubu onda se cijelo vrijeme smanjuje i povečava, što je bezveze.

dnk2001, umjesto toga će biti prikazan oglasni blok navedenih dimenzija. Pošto je širina oglasa (namjerno) veća od sadržaja stranice (prelazit će dijelom i u desni stupac) - stoga je desni stupac pomjeren oko 90px od gornjeg elementa. To će sve biti u redu kada tu bude prikazan oglasni blok…

Hvala na ideji za footer, stvarno nisam znao što bih sa ova dva preostala stupca.

Znam da je jedna u moru, ali evo slučajno sam došao do posjeda ove domene, za koju mislim da je odlična za ovakav tip stranice…

@dragon, malo sam se igrao sa takvim stvarima (doći će još stvari do izražaja jednom kada bude dovoljno sadržaja), osim tog efekta tu je još i nasumično bojanje pojedinih dijelova naslova. Uglavnom, nisam htio da bude klasična web stranica u moru klasičnih, kao što je rekao dnk2001 :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja