Zaključavanje teme

Jeli u redu da mi neka individua zaključa aktualnu temu o skijanju? Napominjem da me taj već par puta napada verbalno. Članovi su svjedoci! I koju to situaciju lik spominje? Šta neznam skijati??! Skijanje je me uopće ne zanima, ali me zanima idu li kolege tamo. Uostalom ja nemam ni putovnicu. Obratite pažnju na najavu zaključavanja mojih tema. Di će mu duša?

Malo smiriti strasti, molim…

To nije nikakav “lik” nego RAM, mislim najstariji moderator ovdje.

Ispričavam se Šljakeru, ali ničim nisam prekršio pravila foruma na koja sam se obvezao učlanjenjem, a to šta je on najstaqriji ne znači da može provoditi samovolju. Od voditelja foruma očekujem odgovor. A šta je ram moderastor…, bili su to i Siniša i Supa Ducta.

Ja se slažem da nisi prekršio niti jedno pravilo. Međutim, mogu i Rama shvatiti.

Sve u svemu, jedino molim da se taj “sukob” ne eskalira dalje. Najbolje bi bilo zaboraviti i idemo dalje…

Ma da, najbolje zaboraviti :smiley:
Idemo dalje!

Razuman san čovik i slažem se da pređemo preko toga, al tražim da se tema otključa. I dalje očekujem očitovanje vlasnika. Zbog najave zaključavanja mojih tema. Imam pravo na njihovo očitovanje.

Očitovanje: tema ti se otključava. Nisi ničime prekršio pravila foruma.

Hvala Tsereg, ali ti nisi vlasnik ovog foruma, a mene zanima njihovo mišljenje. Nadam se da Ram više neće ponoviti ovo i da je razuman čovik koji zna da za djela treba preuzeti odgovornost i snositi posljedice.

Ti se to zaje’avaš ili što?

[quote=“Gosaric”]Ti se to zaje’avaš ili što?[/quote]Ni najmanje! Osjećan se gadno povriđen. Ali neću potencirati sukob. Šljaker je dobro rekao. Nema smisla eskalirati. Nije u interesu ni jednog člana foruma. Nezdrava atmosfera nikome ne godi. Toliko.

mali forum kada ste onda korisnici i nekako predu lako preko pogreske a kad ste forum velik kao WM e onda ce vas korisnici “razapeti” … kuzite

Niti malo. :zub:

Mislim da je ovo pretjerano sve skupa.

[quote=“Gigolo”]Hvala Tsereg, ali ti nisi vlasnik ovog foruma, a mene zanima njihovo mišljenje.[/quote]Davore, poslao sam PM Marku da ti se javi, a možeš mu poslati i ti.

Tsereg, hvala, to je potez. Valjda će se javiti na forum jer se PM-ovima na ovom forumu ne bavim. Ovaj forum ima dobru stvar - isključivanje PM-a, što neki drugi nemaju.

[quote=“mile”]
Idemo dalje![/quote]

Najavili su da će 2010g. biti gora od 2009g.
“Idemo dalje” dobiva posebno značenje u RH.:strumpf:

Mislim da se čovjek sa pravom ljuti ako nije prekršio niti jedno pravilo.:lula:

[quote=“gorrc”]
Mislim da se čovjek sa pravom ljuti ako nije prekršio niti jedno pravilo.:lula:[/quote]Hvala na podršci. Naravno da se s pravom bunim. I prije je ram agresivno nastupa prema meni, a ja san ga jednostavno ignorira. Ali sad je zasra libre do guše (kako se kaže na mom otoku) pa nek se izvlači. Ranije divljaštvo nisan prijavljiva, al sada je previše.

Podržavam Gigola, nikada mi nije zasmetao ni jedan njegov post.
Je li Gigolo prekršio neko pravilo? NIJE
Je li ram pogriješio? VJEROJATNO JE
Da li smatram ram-a krivcem? NIKAKO
Da li se isplati radi ovoga svađati? NIKAKO

Tko radi taj i griješi, svakome se može dogoditi. Po meni je možda malo preburna reakcija moderatora. Možda bi neko dobronamjerno upozorenje bilo prikladnije…

[quote=“junior”]Podržavam Gigola, nikada mi nije zasmetao ni jedan njegov post.
Je li Gigolo prekršio neko pravilo? NIJE
Je li ram pogriješio? VJEROJATNO JE
Da li smatram ram-a krivcem? NIKAKO
Da li se isplati radi ovoga svađati? NIKAKO

Tko radi taj i griješi, svakome se može dogoditi. Po meni je možda malo preburna reakcija moderatora. Možda bi neko dobronamjerno upozorenje bilo prikladnije…[/quote]Hvala prijatelju. Nebi ja inzistira na razrješenju situacije da ovo nije vrhunac dugotrajne netrpeljivosti prema meni. Nažalost nemogu pronaći post da stavim link ali jednom je na moj post u kojem sam govorio protiv stanja u državi rekao: to nikoga ovdje ne zanima. Ili nešto sličn o tome. Nikome nije bija poklopac na mišljenja, samo meni. I to nije samo jedan put. A može se pitati zašto njega ne zanima kad se govori o lopovluku (i to još u ime drugih kaže)? Mene stanje u državi jako boli. A njemu je očito pravo. Ispričavam se zbog prekoračenja dobrog ukusa u ovom postu!

Nikada ništa sporno od Gigola nisam pročitao, i smatram ga OK članom. Prvo sam mislio da se samo radi o zatvaranju jedne teme, pa da Gigolo pi*di bez razloga :smiley: , ali ako je to već nekoliko puta bilo, od istog čovjeka, tada ovo njegovo inzistiranje podržavam! :kuc:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja