Zanimaju me druge ads koje placaju osim Adsensa

Evo ovako Adsense me odbija vec nekoliko puta i cuo sam za neke druge stranice koje placaju isto u fazonu adsensa. Cuo sam za neku Media.net i da li ih ima jos(portala koji placaju ).I koji su najbolji tj koji najbolje placaju.Moze li savjet?.Pozdrav

Ne plaća niko kao AdSense, bolje uradi site kako treba. Ako odmah na početku počinješ da fušeriš, nikad ništa ozbiljno nećeš napraviti, niti ćeš naučiti, niti ćeš zaraditi.

  1. Amazon Associates
  2. Yllix Media
  3. Adversal
  4. Chitika
  5. PopCash
  6. Infolinks
  7. PropellerAds Media
  8. Media.net
1 Like

Hvala ti puno.Uglavnom vec me adsense par puta odbio i da probam ove jer fkt nemam novca da ulazem u marketing zato bih nesto sa strane da vec krenem jednom pa da ista zaradim. Da li je amazon najbolja od tih dole ili si samo onako napisao.I koja je najbolja?

Svejedno moraš uložiti u marketing, htio ili ne, bilo koju mrežu da koristiš, moraš privući nekoga ko će otvoriti ili kliknuti na reklamu. Stvar je u tome što GAdS plati dobro, dok ti ovi ne plate dobro, odnosno smiješno je to i pominjati, koliko plaćaju.

Bolje ti je onda fokusiraj se na nešto drugo, jer da bi zaradio od toga, vrlo je komplikovano, pogotovo ako ne možeš da uložiš, svi traže da im platiš za nešto, i kad tad će ti trebati da kupiš nešto.

Nema tu nešto sa strane, moj ti je savjet, napravi zanimljivu facebook stranicu, na što ćeš poslije raditi i site, i počni da je puniš korisnicima, sa zanimljivim objavama, fokusiraj se na strance što više, kasnije ćeš i sam skontati kako to unovčiti…

Nećeš lako doći do novca, ma ko ti šta govorio, ako nemaš odakle da stvoriš veliku posjetu, bar što se tiče tih news portala, i zarade od reklama.

1 - > 8.

1 Like

Znam da cu morati uloziti.Uglavnom trenutno imam stranicu od 14k lajkova i nije bas nesto aktivna.Kolega mi ima stranicu od 110k lajkova pa me je rekao malo pogurati.Pa cu pokusati media.net za sad dok ne zaradim sta jer sve sto zaradim planiram uloziti u to, nista ne planiram trositi na sebe i okolo.Adsense mi je tezak jer oni dosta traze trenutno tesko odobre i svi se zale na njih kako je tesko dobiti odobrenje pa reko hajd da probam nesto sa strane :smiley: Hvala na misljenu i pomoci,Pozdrav.

Najlaksa opcija ti je kupiti adsense nalog, ovdje ti stalno neko prodaje. Pa ugrabi, ili daj nekom novac da ti sredi sajt za apliciranje. Ocito nesto radis pogresno…

1 Like

Problem jest u tome sto nemam novca.Jer je to inace skupo i ne mogu to priustiti.Pozdrav, Hvala.

popcash i propellerads su popunder mreže ne vidim kakve veze imaju sa adsense cpcom i sličnim … a momak traži mreže slične njima

1 Like

Spomenuo je mreže koje bi mu najbolje platile, koji fazon njemu nije bitno. Uopšteno nema niti jedne približno koja će mu platiti kao GAdS.