Zanimljivo.info - SEO pomoc

Odlucio sam pokrenuti stranicu
http://www.zanimljivo.info
koja nudi zanimljive clanke i igre i bavi se ubijanjem dosade i razbibrigom (OK, nije bas originalno ali brijem da su clanci dosta kvalitetni). Sadrzaj se dodaje na dnevnoj bazi i mislim da je sve dosta dobro linkano po sajtu.

Google me dosta cudno indeksirao (site:zanimljivo.info pokazuje jako malo rezultata, a homepage mi uopce nije evidentiran :frowning: ). Domena je mlada (cca mj dana).

Kratko i jasno - molio bih vas da pogledate site i preporucite sto bi trebalo napraviti! :slight_smile:

Hvala unaprijed!

napravi redirekt s www domene na bez www ili obratno ali obavezno to napravi jer google gleda kao da su to dvije domene, dodaj sitemap u webmaster tools i najbitnije počni raditi linkbuilding jer koliko vidim i nemaš baš backlinkova

Redirect sam napravio! Tenks! Preko htaccessa - brijem da je to ok! :slight_smile:

Webmaster toolsi mi iz nekog razloga odbijaju sitemap. Nije mi jasno ni priblizno zasto posto sam na drugim webovima na istom hostu na isti nacin submitao sitemap i taj vidi, dok ovaj odbija (kaze da je bio error ali ne pise koji…). Mozda nesto s hostom, budem maltretirao support al smrdi mi to na neki fuckup s moje strane. :slight_smile:

Sto se tice link buildinga budem probao iako sam njub totlani sto se toga tice. Valjda ima tu na forumu nekih resursa pa cu poceti od tamo. Da li bi se link u sigu na ovom forumu mogao nazvati pocetkom linkbuildinga? :smiley:

Jos jednom hvala! :slight_smile:

da mogao bi se nazvati :slight_smile: pročitaj malo o tome po internetu i kreni s poslom!

  1. Nemaš baclinkova
  2. kad upišeš u google:
    http://zanimljivo.info/
    ne izbaciva ti početnu stranicu nego samo neke sporedne, što znači da si možda u sandboxu.
    Izgradi nekoliko kvalitetnih baclinkova i sigurno će stranica doći na svoje.

On it! :slight_smile:

Gnjak, Google i dalje odbija suradnju (mora da sam u sanboxu zavrsio iz nekog razloga). Frustracijeeee!!! :slight_smile: :smiley:

Polako, nista se preko noci na webu nije desilo…:smiley:

Za prve rezultet treba cekati barem 2-3 mjeseca.

Nazalost!!! Mrzim faken sandbox. Mamicumu. OP, sam ignore, i popravit ce se stanje s vremenom.

Gnjak, moro sam uzet com ili org domenu, nekak mi se cini da njih brze pocne indeksirat… :slight_smile: Bemti stednju! :smiley:

Edit:

Gnjak!!! Rofl.

[quote=“volfenhag”]Gnjak, moro sam uzet com ili org domenu, nekak mi se cini da njih brze pocne indeksirat… :slight_smile: Bemti stednju! :smiley:

Edit:

Gnjak!!! Rofl.[/quote]

nema veze koja je extenzija, google isto gleda na sve.

Na nekim prijasnjim projektima mi se cinilo da me vise voli nego sad! :slight_smile: Ma to je sve slučajno, treba samo skupljati backlinkove kako znas i umijes i onda ce gugl to sve lijepo indexirati! :slight_smile:

To i nije sasvim tocno.

A što je točno u vezi Googla? Ima li i jedan službeni dokument u vezi algoritma?
Najgroznija su mi izdrkavanja Tate Mate koji samo što ne eksplodira pri odgovaranju na pitanja.

Pa recimo, tesko je rangirat s ccTLDovima, sem generickih na google.com, .info je zestoko zlorabljena u kojekakve spam svrhe (debelo niza cijena) pa tak tih par stvari koje stvarno stoje.

Ofkors, naucio sam to nakon sto sam kupio i radi sa .info domenom, bas kad smo kod .info. Nis nije “tocno” as tocno, al ima dovoljno nekih primjera za neke stvari da bi se uzelo u obzir.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja