Zarada od facebook aplikacija

koje su mogućnosti zarade ako napravimo svoju facebook aplikaciju? da li je moguće razviti neku kvalitetniju aplikaciju unutar facebooka koja ima uploadanje zvuka, komentiranje i određene rang liste prema glasovima? malo sam slab s tim facebookom pa me zanima više detalja :slight_smile: hvala. pozdrav

Ok, slab si sa facebookom. Koliko si jak u razvoju mreznih aplikacija ?
Koliko imas iskustva u programiranju ?

skoro pa nista neces zaraditi, pogledaj rekvizit aplikaciju koja je BTW odlicna pa ne zaraduje. ako mislis na zaradu a znas nesto raditi baziraj se na to da ti apl. samostalno zaraduje a FB dodaj kao opciju marketinga i popularnosti.

neznam zašto se nešto naziva fejsbuk aplikacijom kad jedine veze s fejsom ima to što koristi facebook korisnike kao bazu korisnika i interakcija sa tim korisnicima.
Osim toga aplikacija treba raditi kao da fejsbuka nema:)
Tako da možeš “stvoriti” aplikaciju i onda je naknado ići spojiti sa facebook apijem ako se isplati.

Slazem se sa d00m-om! Rekvizit nema skoro nikakvih primanja osim onog SMS-a (barem sto sam ja primijetio), a imaju na stotine tisuca korisnika!

slazem se da facebook treba koristit samo kao sredstvo za promociju, jer tu je fenomonalan…

Imas gotove igre (facebook aplikacije)koje mozes promocirat !Dodju do 200 dolara.Imas prvih 100 levela dalje moras sam.Mozes im dat ideju za igru pomoci ce ti je napravit al ces im platit vise!Mozes ubacit i reklamu.Ali najvecu ulogu igraju offers reklame za facebook credite !To su profisijonalne fbml scrite koje su stvarno teske !
Takve rpg igre ako obidju cjeli svijet dobro su placene.

U facebook mozes stavit svoj landing page kao iframe itd.
facebook igre


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja