Zarada od sajta

Pozdrav imam sajt koji dnevno ima od 5-7k unikatnih posjeta pa me zanima kako bi ja to mogo unovčit da bih šta zaradio od sajta (brez adsense-blokiran) .

Šta preporučujete?

Hvala

Prodaj sajt i ako je tako posjecno posjecen mozes ga prodati i za 100 km mozda i vise ako je dobar i dizajn mozes nam poslati link tog sajta da vidimo. Ako je dobar dizajn nije free sajt imas 100% vise od 100 km

Ja mislim da bi se sa ovoliko posjeta 100km moglo zaraditi u nekoliko mjeseci tako da ne razmišljam o prodaji.

Hm.

O čemu je site, koja mu je funkcija? Tema? Ako je neki specijalizirani (bubnut ću: site o auto-gumama), obrati se uvoznicima, distributerima i prodavačima auto-guma i upoznaj ih sa stranicom i prednostima oglašavanja na njoj. Ponudi neku pristojnu cijenu za banner, pa možda nešto i ubodeš.

Sajt je napravljen za zabavu ima gore smješnih slika i viceva i nije u nekoj temi da bih mogo da se obratim drugim sajtovima.

Hvala za reply

Etarget?

Etarget, ako si iz HR prvih 400 kn zaradit ces za 6 mjeseci, etarget je nula bodova.
a ako hoces site-under oglase stavi adcash oglas, za mjesec dana imas 100€ ako ti je posjeta 5-7k, jedino je problem sto su ti oglasi dosadni ali donose solidne pare

Jer je sajt napravljen za zabavu, možeš postaviti neku popularnu browser igru. U Hrvatskoj možeš zaraditi ~10€/100 registracija/1000 impresija. Ukoliko hoćeš i konkretan prijedlog, pošalji mi poruku u inbox.

Poslušaj Apostolov prijedlog.

Ja sam prilično zadovoljan etargetom.

Prvi puta čujem da to netko kaže.

Etarget su obicni lopovi, ja cu pokrenuti tuzbu protiv njih jer dok su trebali isplacivati do 500 kn mjesecno moj sajt je bio ok kad su trebali isplatiti 4000 kn onda nije po njihovim pravilima… pouzdano znam da cijeli novac oni uzmu za sebe znaci i njihov i moj i to rade vec odavno… volio bih da pokrenemo kampanju protiv njih

[quote=“Sejs”]Pozdrav imam sajt koji dnevno ima od 5-7k unikatnih posjeta pa me zanima kako bi ja to mogo unovčit da bih šta zaradio od sajta (brez adsense-blokiran) .

Šta preporučujete?

Hvala[/quote]

Znam jednu kompaniju gdje prikazivaš njihov baner na svom sajtu .
Možeš biti plaćen za slobodne članove do 10 razina a i dobiti proviziju od 30%
a uskoro se otvara stranica gdje će se moći zaraditi i do 75 % prihoda - nešto slično adsens-u - još bolje…
Javi mi se na skype miroslav947 a i ostali mi se mogu javiti…

Hvala :slight_smile:

Preporucujem yllix.com
Kad stignes na 5$ mozes izvlacit novac dok na ostalima moras imat 50 ili 100 $ da bi mogao izvuc novac na paypal.

I ja koristim yllix upravo iz toga razloga. Koristim joomla 2.5 pa imam i modul za prikazivanje. Ako nekome treba neka se javi.

i koliko plate 5 dolara za 3000 klikova