Zarada za početnike

Adsense je gubljenje vremena postalo. Imati svoj sajt i adsense na njemu vise nije nesto sto je vau. Mrcvarenje za cenu impresije od 1,20 centi do 1$.
Ad manager je bolji ali opet i to je danas 10k pregleda sutra 3k pregleda,nista sigurno.
Ove poslove bi trebalo videti i neke sajtove gde nisu ankete najplacenije,Ja nikad uslove ne ispunjavam,sta god da ispunim.CPC research onaj neki u startu cim vidi region blok.
Vidim ima nekih igrica koje se kao odigraju i dobiju centi,ali ne izgleda mi losa fora jer dok se pokrene igrica budu adsense reklame.
Pa ne bi bil lose ubaciti svoj sajt tako.
Ovo je sve na foru PTC sajtova.

I to je istina da stalno mijenjanje Google algoritama donosi stalne promjene. Jedan dan sam na drugom za dva tjedna na devetom mjestu bez nekih očitih razloga. Ponekad prilagodim stare tekstove pa se rezultati vrate.

1 Like

Ja ne diram nista,ostavim i pomalo uvek dopisujem tekst i on cas pada cas raste ali mrzi me da buljim i pratim.
Stavio sam i reklame admanager pa koliko uhvati na bidovanoj reklami od 10$ uhvati.Imam dijasporu pa cesto se nakupi.Domen je vec star pa ima i dobar DA.

1 Like

Jel se isplati uopce vise baviti Web-om nakon AI Overviewsa?

Da, ali web stranicu moraš prilagoditi za AI pretraživače. Onda će ti oni donositi promet.

E to ce ti bas donijet posjetu

1 Like

Neki clanci mi rangiraju unutar AI Overviewsa, neki unutar ChatGPTa, Perplexitya… no koliko ja vidim sve je to teska tuga u odnosu na sto je nekoc bilo.
Nemam pojma cime se danas bave ljudi koji su bili tu po forumu prije godinu, dvije no sumnjam da itko vise dize neke znacajne pare na webu.
Naravno tu ne racunam local SEO, no to je obrt, a ne pasivna zarada kao nekadasnji niche webovi…

SEO stručnjaci 2026. godine poput kočijaša 1926. Sve manje potrebni.

1 Like

Nema vise zarade od sajtova sve je propalo

Ima zarade, zarada je ista, nego nema posjete.

1 Like