Zašto je bolje imati adult sajtove? (Infografika)

8 Likes

:grinning: mnogo, mnogo dobro…svaka cast, samo nastavi :raising_hand_woman:

Osnovne iskonske potrebe svih zivih bica na celoj planeti

i to NEZAUSTAVLJIVE po cenu ZIVOTA su

HRANA i SEX dal tu treba ista vise objasnjavati,

taman danas tražim motivaciju za adult sajt … ovo me lansiralo, namunjen sam sad kad napravim ima da pršti

2 Likes

Odlicno!

Bravo bravo. :blush:
Probao sam i onaj link koji si ostavio zadnji put u postu za Infografiku. Prava stvar, a jeli djeluje pozitivno i na SEO, ili je još rano o tome? :sunny:

Infografike bar koliko ja iscitah se spominju kao bitan faktor za seo jer je preko njih najlakse dobiti beklink od sajtova iz tvoje niše. Prije ce svaki vebmajstor objaviti infografiku koju odmah vidi, koja ne trazi previse teksta jer sama sazima dosta informacija, no se zajebavat sa guest postom koji cesto neprirodno izgleda zbog linkovanja. Infografike su zanimljive citaocima jer ne istu puno vremena, vizuelno su ljepse od teksta i dodaju malo i samom sajtu na vrijednosti, razlicitosti.

Prvi na guglu za termin on page seo je beklinkov clanak. I on koristi za sam pocetak clanka infografiku koja je stvarno dobar sazetak bitnih stvari za on page seo. Pored te korisnosti od infografike, uvlaci citaoca u pricu i zainteresuje ga za dalje citanje, tu je gore spomenuta seo korisnost beklinkovi iz srodne nise. ubjedjen da je sama ta inforgafika doprinjela mnogo da taj clanak cvrsto drzi i ne pusta vrlo tezak keyword na prvom mjestu.

E ja onu moju prvu infografiku nisam nudio webmajstorima iz moje nise jer smatram da nije dovoljno kvalitetna. Ta infografika mi je sluzila za image i infographic share sajtove (flickr, visua.ly…) da se tamo podijeli i da se dobije beklink ka sajtu. Igram se puno sa tim beklinkovima i ako se neki pokazu na kraju dobri ili losi, necu znati do kojih je beklinkova i kao uostalom sto ni sad nista ne znam no samo nagadjam.

Nadam se da cu se jos malo ispraksat i da cu biti u stanju napraviti bolju infografiku koja ce bit na celu odlicnog clanka pa da cu i dobit pokoji link iz moje nise.

2 Likes


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact