Zašto je moja tema obrisana?

Znači zanima me zašto je moja tema u kojoj tražim suradnju sa vlasnicima fb stranica obrisana, a ova nije:
http://www.webmajstori.net/forum/tema/36526-Suradnja-s-vlasnicima-Facebook-stranica
teme su bile gotovo iste…

EDIT: Dali moj potpis: “POSJEDUJEM DOSTA FB STRANICA, UKOLIKO VI IMATE FB STRANICU, ILI IMATE BILO KAKVO PITANJE JAVITE SE NA PM.” krši pravila foruma?

-1-

Bilo kakva pravila imaju smisla ako se provode i u formi i u biti - dakle u obadva aspekta. Primjerice, ako bi netko napisao da želi prodavati oglase na “neimenovanoj društvenoj mreži”, on bi formu zadovoljio. Ali u biti, jasno je da nema razloga zašto ne bi imenovao društvenu mrežu, osim ako ne želi na neki naćin zaobići i bit pravila. Naravno da takav post neće biti dozvoljen. Slično je i ako kažeš da želiš “neimenovanu suradnju” na Facebooku - formu si zadovoljio, ali sumnja da zapravo pokušavaš zaobići pravila je opravdana. Nećemo to dopustiti.

Nemojmo ulaziti u rasprave oko toga da zapravo želiš trgovati elementima FB-a. Ne moramo polemizirati oko toga zašto nikada prije uvođenja novih pravila nisi tražio “suradnju”. Jednostavan način da takve polemike zaobiđemo je da ubuduće naprosto navedeš kakvu suradnju, a koja je u skladu s TOS-om želiš. Navedi to u oglasu. Uostalom, pravila isto tako kažu da oglasi trebaju biti precizni:[quote=""]Oglasi moraju biti ozbiljne ponude, sadržavati sve podatake koje oglašivač može javno objaviti i barem sve informacije potrebne da čitatelj zaključi da li se nudi vrsta trgovine za kakvu je zainteresiran.[/quote]

Dakle: tvoj bi oglas bio po pravilima da si naveo kakvu suradnju želiš.

Alternativno, stavi u svoj potpis link na svoju FB stranicu, a po njoj piši što god želiš.

-2-

Navedena tema nije uklonjena jer su pravila objavljena 11. 2., a tema je objavljena 12. 2. – nekim stvarima treba vremena da se uhodaju. Evo, ja sam je sada uklonio.

-3-

Moderator ti je dva puta skrenuo pažnju na potpis. Ista priča kao u točki 1 – navedi što stvarno želiš, pa će se tako vidjeti da je u skladu s TOS-om. Nije stvar samo u formi, već i u formi i u biti pravila. A u biti, ako tvoja ciljana publika nije blesava i zna što taj oglas znači, zar bi postojao integritet u provođenju pravila da se mi pravimo blesavi? Onda bi bilo lakše da pravilo ukinemo.

-4-

Na tvoje pitanje sam skrenuo pažnju i drugim moderatorima, pa ćemo još jednom razmotriti ovakve “generičke” pozive na suradnju. Iako ne vidim svrhu za time, pošto nije problem navesti što zapravo oglašavaš ili staviti u potpis link na svoju FB stranicu, pa po stranici pisati što te volja.

Hvala na opširnom odgovoru :slight_smile:

Tema mi je izbrisana, rijec je bila o vB licencama - nije ilegalno traziti vB licencu koja se ne kupuje direktno na vbulletin.com, ako je prenosiva. Zasto?

odakle ti da nije ilegalno? vb se ograđuje od siteova koji preprodaju njihove licence…

Postoje licence koje se ne mogu prenijeti, postoje one koje mogu - sta mislis zasto je to tako? Zasto bi uopste to dozvolili?

vBulletin.com

[quote=""]You could buy it, and sell it to somebody, but they would not be able to sell it to anyone else.

There is a one-time transfer policy. [/quote]

Evo i kako to uraditi LEGALNO :P:

http://mwolk.com/blog/how-to-transfer-vbulletin-license/

Zaboravio sam da vB to dopušta u nekim slučajevima, isprike. Tema je vraćena.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja