Zašto ne mogu skinuti cijelu SQL bazu?

Može li mi netko objasniti ovaj problem koji me frustrira već dva dana. Dakle, zašto ne mogu skinuti cijelu SQL bazu sa svog servera?
Baza je veličine cca 550 MB, a uvijek mi prekine skidanje na nekom neodređenom broju, tipa na 17 MB, na 85 MB i slično. Da napomenem, javi mi kao da je skidanje gotovo.
Ne znam šta da radim i u čemu je problem, pa bi mi svaka pomoć dobrodošla što prije.

da li si kontaktirao provajdera ?
mozda je konekcija kriva za sve …
imas li full pristup bazi …

[quote=“Zyex”]da li si kontaktirao provajdera ?
mozda je konekcija kriva za sve …
imas li full pristup bazi …[/quote]

Imam pristup kompletnom serveru, ja sam vlasnik. Veza mi je u redu. Ima tko kakve ideje?

sta drzis u toj bazi da je tolka

[quote=“Antonov”]Može li mi netko objasniti ovaj problem koji me frustrira već dva dana. Dakle, zašto ne mogu skinuti cijelu SQL bazu sa svog servera?
Baza je veličine cca 550 MB, a uvijek mi prekine skidanje na nekom neodređenom broju, tipa na 17 MB, na 85 MB i slično. Da napomenem, javi mi kao da je skidanje gotovo.
Ne znam šta da radim i u čemu je problem, pa bi mi svaka pomoć dobrodošla što prije.[/quote]

Na koji nacin skidas bazu? radis backup iz cpanela ili phpmyadmina. Ja sam imao slicnih problema kad skidam iz phpmyadmina, ali recimo backup iz cpanela napravi sasvim normalno.

Mozda da pokusas napraviti full backup hostinga, i onda ga fino ftp-om skinuti, buduci da cpanel full backup spremi na hosting.

Pa, svoj forum, iz potpisa, zeljeznice.net, zašto?

[quote="’<[cyber"]>]Na koji nacin skidas bazu? radis backup iz cpanela ili phpmyadmina. Ja sam imao slicnih problema kad skidam iz phpmyadmina, ali recimo backup iz cpanela napravi sasvim normalno.

Mozda da pokusas napraviti full backup hostinga, i onda ga fino ftp-om skinuti, buduci da cpanel full backup spremi na hosting.[/quote]

Probao sam oboje, i cPanel i phpymyadmin i isti problem. Pa čini mi se da ću i tako napraviti, na serveru, ali nije mi jasno zašto je ovako, poprilično je iritantno i stvara mi dupli posao.

Najbolje da kontaktiraš svog hosting providera da ti napravi dump direktno iz shella i spremi ti u root od tvog hostinga! Uglavnom ja se čujem oko takvih stvari s dečkima iz Orbisa i tak mi naprave.

Odakle ti baza od 550MB gledam forum i nije bas da je toliko ogroman u svakom slucaju provider i nek ti rijesi problem, zato ga placas :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja