Zna netko dobar besplatan hosting

Da li neko zna dobar a besplatan hosting nalog

Neznam ni za jeftin i dobar, a kamoli za besplatan i dobar…

GooGle je tvoj prijatelj

A za sta ti treba, jel za testiranje ili za ozbiljan web?

Za ozbiljan web bi mi trebap

pa kupi lijepo onda ozbiljan hosting, nema od tih free sranja nista izbjegavaj to

Znj besplatni hosting za ozbiljan web. Jesi ozbiljan? :laughing:

Uštedi si vrijeme i živce. Uzmi normalan hosting negdje.
Besplatnih ima mali milion ali će te svi razočarati.

Tako je! Genius Host nudi usluge web hostinga, Start paket košta 300 kn godišnje, a ako je nešto veće, tu su Business i GENIUS paketi. Više na www.geniushost.hr…

Zar ste toliko bogati da želite kupovati jeftino ili tražiti besplatno? Ne zaboravite da o svemu tome netko vodi brigu i ulaže svoje vrijeme, trud i novac da biste imali kvalitetan hosting, pa prema tome nema smisla tražiti džabe, osim ako su neke akcije i sl.

Npr. kod Genius Host-a vam je 1. godina najma BESPLATNA ukoliko se radi o izradi nove web stranice koju treba smjestiti, a tek se nagodinu se plaća najam.

da li je neko ispratio skorasnju aferu to jest kradju 13 miliona naloga sa 000webhost-a? bas me je za cudilo da ovde niko nije ni spomenuo. na svim svetskim forumima ima barem po jedan zaseban thread o tome…

Namecheap je dobar hosting i jeftin,podrzavaju novi PHP 7 , Mysql 5.5 itd… mozes da koristis cloudflare uz njega posto je cloudflare partner sa njima. koristim ih od pocetka ove godine i za sada je sve ok i support brzo odgovara preko live support. platio sam 20$ za UK server.

nije to prvi put da se desavalo

mislis na 000webhosting ili sta? mislim da je prva kradja ovih razmera…

Dobro i besplatno je u vecini slucajeva nemoguce smjestiti u istu recenicu :slight_smile: