Ne znam pratite li vijesti ljudi zadnja dva dana, ali moja Gunja je prošlost. Cijela Gunja je poplavljena, ostali smo bez domova i sve imovine i svi smo prisilno evakuirani, više nemam ni gdje osim ovog centra gdje nas trenutno zbrinjavaju. osobno imam sa sobom jednu četkicu za zube (bez paste), jedan dezodorans, dvije majice, hlače, dvoje bokse, troje čarape i jedan ruksak u kojem se sve to nalazi a u džepu od hlača mobitel i 70 kuna.
Ako je tko voljan osobno pomoći webmajstoru s 10-20 kuna bio bih vam VRLO zahvalan jer s 30 kuna ja jedem za cijeli dan. Sava ne prestaje nego se širi na druga mjesta (Drenovci, a Rajevo Selo je kao i Gunja pod vodom od A do Ž) i ja ne znam što je pametno raditi osim sjesti i plakati za svime… ne razumijem ni kad ni kako će ovo završiti i što će biti s tim mjestima, mojom Gunjom i mojom kućom.
Hvala svima!
Ps ispričavam se za post bez linkova i fotki nesreća, ali upišite na Youtube “gunja poplave” ili bacite oko na 24sata i slične portale, meni je problrm kopirati sve s mobitela