Zwillinge time - social experiment

Buraz, ja i još 1-2 druga smo odlučili pokrenut neki kanal pun zajebancije itd. Ugl, namjeravamo snimati
orginalne i kvalitetne pizdarije. Eto i prvog videa, jest da je LQ jer me uploader zeza.

LIKE - SHARE - SUBSCRIBE

Bolja kamera nebi bila na odmet, iako je i ova ajmo reći ok.
Druga stvar koja me jako iritira prilikom gledanja videa je to što se slika užasno trese, neznam da li je problem do kamermana, ali savjetujem da pokušate kameru postaviti fiksno ili kamerman da drmne nešto prije snimanja da se smiri. Šalim se za alkohol, nije zdrav :stuck_out_tongue:

Također, nisam siguran ali mislim da bi te svi ljudi koje snimiš bez dozvole mogli tužiti, zato i ovi veći pranksteri svima daju da potpišu papire da ih smiju postaviti na YT, a oni koji ne žele njima zamrače face.

Ali nije loše, samo naprijed! :slight_smile:

Ja sam o sličnom projetku razmišljao dugo, ali sam odustao jer sam postao previše ozbiljan. Ovo je više za tinejđere.

Mislim da kod nas nije uređen zakon po kojem ne smiješ snimati nekog na ulici, drugo je u nekom objektu. Time bismo mogli onda tužiti i televizije ako nas slučajno prikažu.

Šta reći na ovo? Frajer je rekao da moraju urediti u montaži, bez obzira da li su prikazali na televiziji ili je procurilo samo na youtubeu, može tužiti komplet firmu ili kamermana i reportera.

Pošto pratim prankstere u USA, vidim da mnogi im u videu kažu da ih ne snimaju, da će ih tužiti a oni im odgovore da su na ulici i imaju pravo snimati.

Što se samog videa tiče, inaće me iritiraju likovi koji previše glume na videu, pogledajte američke i recite koji se pa mogu komotno reči foliraju pred kamerom. Bespotrebna cigara, žvaka, spominjanje seljaka i majmuna na samome početku.

katastrofa…
pogledaj malo Rémi GAILLARD,vitalyzdtv, romantwood