Fortumo isplate - Da li neko od vas koristi ovaj servis?

Da li neko od vas koristi ovaj servis? Koristim slican koji me ubija u mozak i njohova politika. Ubijaju me jebeme provizije na kojim od 10.000eura dobijem 3.000
Pored svega toga novac cekam 120 jebenih dana. Sto je frustrirajuce, vidio sam davno ovaj Fortumo kolikp je pouzdan i koliko je kod njih proces isplate?

Fortumo bi ti od 10.000 dao 200€ za kafe, bolje ostani na tu gdjesi

1 Like

Nema potrebe za ovakvim rekla-kazala odgovorima jer je Fortumo više nego ozbiljna kompanija pa tako i imaju sve provizije detaljno napisane za svaku zemlju i operatera pojedinacno , to se naravno može videti na linku - https://dashboard.fortumo.com/user_revenue_shares/ (morate biti ulogovani) takođe još detaljnije (koliko ide vama, koliko operateru, koliko fortumu) se može videti kada kreirate neki od njihovih premum sms servisa. Pretpostavljam da @limenka2014 trenutno koristi takođe neki ozbiljan SMS premium servis koji ima takođe ovakvu listu provizija pa može uporediti.

Koristim fortumo oko 5 godina a koristio sam i neke druge premium sms servise i mogu reći da su provizije manje-više iste i ponajviše zavise koliki deo kolača ide operateru a to je ujdeno i najveći deo kolača oko 45-50% tako da za tako male isplate na premium sms servise nisu krivi Fortumo i ostali provajderi sms usluga vec mobilni operateri.

edit: prva isplata je posle 2 ili 3 meseca u zavnisosti iz koje zemlje su se “prikupljalje” sms poruke to jest zarada, i posle toga svakog meseca ona naredna koja treba da dodje na isplatu.

slazem se s dtip, meni lova redovno sjeda payout je u rangu s hr providerima… to kaj telekomi uzimaju pola love jbg moze im se…

2 Likeova

Hvala vam na odgovoru, svidja mi se sto se naredne isplate ne cekaju dugo. Svakako pokrecem jos jedan projekat pa cu njih za taj uzeti, ako bude sve ok i ovo prebaciti na njih.

Jel mi mozes potvrditi ovaj proces isplate sto dtip govori, jer sada vidim na njihovom sajtu : The payout cycle refers to the period needed for collecting revenue from mobile operators. It varies by country, but is on average 2-3 months.

Ne pise nigdje da sljedece isplate idu svakog mjeseca.

idu redovno ako je balans bilo vise od 100 eur