Slučajno sam našao, registar je domain solutions, preko linka dobite popust/kupon. Upišete domenu idete dalje, maknete privacy, registrirate se i platite karticom ili paypal. Ako želite još domenu opet idete preko linka, odaberete domenu, logirate se ako niste i platite.
Ja sam registrirao skoro pa 10 domena tako, samo nešto neće platit karticom meni više, do njih je, pa sam paypalom, pa ni to više neće, ali ja sam zadovoljan što sam uspio toliko domena po 10 kn.
PAŽNJA: Produženje domene je skoro 300 kn, pa zato prije isteka godinu dana prebacite domenu na drugi registar. Obavezno stavite off produženje domene i sa paypal pretplatu ako ste stavili. Također ako možete stavite neki drugi broj kartice gdje vam neće moć skidat novce slučajno.
Kupio. org domenu i skinulo mi sa paypala i poslalo račun na mail ali ne vidim domenu pod My Domain Names, valjda im treba vremena?
Treba biti oprezan da ne najebete kao ja, prijavite se na sve servise gdje imate domene i isključite autoobnovu jer sve više njih produljuje usluge bez i da se uspije naplatiti pa kasnije prijete tužbama, zatvorima, ubojstvima i sl. tu im je ipak višestuko veća zarada neka igrati pošteno, zato i služe ove aukcije po 1$, da uhvate što više početnika od kojih će kasnije izvući stotine $.