Mjesec svibanj obilježio je naš 2. rođendan postojanja. S
toga smo za sve naše postojeće i buduće klijente osigurali 15% popusta na sve
naše web hosting pakete, ne ovisno o duljini zakupa i veličini paketa.
Iskoristite promotivni kod: RODJENDAN i osigurajte sebi web hosting paket za već od
68 kn / godišnje, ili 8.5 kn / mjesečno. Provjerite naš ponudu putem sljedećeg
linka: http://www.serverhr-hosting.hr/web-hosting i predstavite Vaš posao internetu već danas!
baš su profesionalni
evo 2 citata s njihove web stranice > 24/7 Tehnička podrška
Mnoge hosting tvrtke reklamiraju 24-satnu tehničku podršku, no ne pružaju je. Mi nismo kao drugi, s nama imate tehničku podršku koja je dostupna 24 sata dnevno i na koju možete računati u svakom trenutku. Bio svetak ili petak. Kontaktirati nas možete putem telefona, live chata, e-maila ili ticketa.
Pokušavam registrirati se na vašem webu, ali mi na kraju kaže da popunim: # Niste unijeli svoju zemlju # iako je kao zemlja navedena Croatia - nema hrvatskog naziva …malo sam pogledao pa vidim da je netko prevodio ˝bukvalno˝ ili nije znao izbrisati ili dodati županija … nisam siguran koliko je to relevantno za samu narudžbu jer nema nikakvog ograničenja šta da se napiše … tako da bi mogao napisati svašta … <input type="text" name="state" tabindex="10" style="width:80%;" value="" id="stateinput">
ako ste već stavili odabir za ˝ Državu ˝ mogli ste staviti i padajući izbornik za županije … ima ih manje nego država
moram reći da me je to malo zaustavilo - nakon trećeg pokušaja da dođem do plaćanja preko paypala, tako da ću malo razmisliti…
ako se već nešto naplaćuje, ulaže vrijeme, trud, novac i znanje, onda je po meni malo blesavo da se padne na takvim glupostima… pitanje je koliko je ljudi možda i odustalo …
Sve ovo je dobronamjerna kritika …
Pozdrav
Ima li neko da nudi 10 dana probnog hostinga da vidim kako funkcionise ? moram prvo testirati. Uzeh jedan pa se pokaja. Pa da ne ponovim opet istu gresku,hhaha.
Ne znam za te ostale s iskustvima, ali meni su uredno odgovorili par puta na mail. Nije mi se stranica ni jednom do sad srusila ili je to sto sam na testiranju pa pojacali sve na full