15% na sve web hosting pakete za naš 2. rođendan

Mjesec svibanj obilježio je naš 2. rođendan postojanja. S
toga smo za sve naše postojeće i buduće klijente osigurali 15% popusta na sve
naše web hosting pakete, ne ovisno o duljini zakupa i veličini paketa.

Iskoristite promotivni kod: RODJENDAN i osigurajte sebi web hosting paket za već od
68 kn / godišnje, ili 8.5 kn / mjesečno. Provjerite naš ponudu putem sljedećeg
linka: http://www.serverhr-hosting.hr/web-hosting i predstavite Vaš posao internetu već danas!

Gdje je datacentar? 20 znakova

Serveri su smješteni u OVH datacentru (Francuska)

Ima li neko s foruma da je koristio ovaj hosting ? meni odgovara ova cijena s popustom, pa planiram da uzmem.

moje preporuke za navedeni hosting, surađujem s njima od početka ove godine i jako sam zadovoljan uptime-om.

baš su profesionalni
evo 2 citata s njihove web stranice > 24/7 Tehnička podrška

Mnoge hosting tvrtke reklamiraju 24-satnu tehničku podršku, no ne pružaju je. Mi nismo kao drugi, s nama imate tehničku podršku koja je dostupna 24 sata dnevno i na koju možete računati u svakom trenutku. Bio svetak ili petak. Kontaktirati nas možete putem telefona, live chata, e-maila ili ticketa.

A drugi

Kontakt telefon (08.00 - 16.00h)

Pozdrav,

podrška emailom je dostupna 24/7, telefon nije.

To nije podrška 24/7 da ja tebi pošaljem mail u 23 sata a ti odgovoriš u 8 ujutro kad se probudiš. A ako je server down onda je i mail

Imamo dojavu ukoliko serveri padnu, dojava ide preko aplikacije koja osoblju javi da je server down.

Jesi ti corav ili? Covjek ti je napisao da je podrska telefonom dostupna od 8 do 16 sati. A da je mail podrška dostupna 24 sata dnevno

@domm1 to nije razlog da @kres0 vrijeđaš

Pokušavam registrirati se na vašem webu, ali mi na kraju kaže da popunim: # Niste unijeli svoju zemlju # iako je kao zemlja navedena Croatia - nema hrvatskog naziva …malo sam pogledao pa vidim da je netko prevodio ˝bukvalno˝ ili nije znao izbrisati ili dodati županija … nisam siguran koliko je to relevantno za samu narudžbu jer nema nikakvog ograničenja šta da se napiše … tako da bi mogao napisati svašta …
<input type="text" name="state" tabindex="10" style="width:80%;" value="" id="stateinput">
ako ste već stavili odabir za ˝ Državu ˝ mogli ste staviti i padajući izbornik za županije … ima ih manje nego država :grinning:
moram reći da me je to malo zaustavilo - nakon trećeg pokušaja da dođem do plaćanja preko paypala, tako da ću malo razmisliti…
ako se već nešto naplaćuje, ulaže vrijeme, trud, novac i znanje, onda je po meni malo blesavo da se padne na takvim glupostima… pitanje je koliko je ljudi možda i odustalo …
Sve ovo je dobronamjerna kritika …
Pozdrav

Nije nikakvo vrijeđanje, ali očito da ne kuži kaj mu čovjek piše. Gledam mu postove pa vidim da i po drugim temama isto pametuje…

Popravljeno, hvala na prijavi problema :wink:

Ima li neko da nudi 10 dana probnog hostinga da vidim kako funkcionise ? moram prvo testirati. Uzeh jedan pa se pokaja. Pa da ne ponovim opet istu gresku,hhaha.

Kontaktirajte nas na [email protected] za dogovor oko paketa te
ćemo vam dati 10 dana za isprobavanje.

Imaš dosta ocjena njih tu na forumu. Ja ih ne preporučam .

… emailovi ne rade, server ne radi svako toliko… stranice im suspendiraju… itd… uglavnom jako loše…

Pa kakv je to popust od 15%, i to, kao, Webmasterima sa ovog Foruma?
To i nije popust, he he. :blush:

bez 50% nista nisu napravili :slight_smile:

Ne znam za te ostale s iskustvima, ali meni su uredno odgovorili par puta na mail. Nije mi se stranica ni jednom do sad srusila ili je to sto sam na testiranju pa pojacali sve na full :smiley: