1and1 i dalje hara

Nema kraja agoniji ovim lopovima, prošlo je 5 godina, 3 godine otkako sam platio sve dugove koje nisam morao platiti (oko 500-600 eura za par domena od 1$), uspio sam uz mjesece muke ih nagovoriti da mi dopuste da platim navodni dug i da nakon toga obrišem profil i sve domene od tamo, i uspio sam, pisalo je 0 domena 0 invicea (host ili nešto treče nisam nikad imao). I sad isto piše kao što vidite.
2

Ali uzaud, oni se i dalje povezuju na moj račun i skidaju novac iako 2 godine nemam ništa tamo.

1

Sad sam im poslao da tražim u roku 30 dana da prema GDPRu moraju obrisati moj profil ali bojim se da neće pomoći.

Čini mi se da mi je jedina šansa da ugasim račun na banci radi njih, ili da promijenim osobni identitet.

I onda će se opet naći oni koji će reći da nisu SCAM, čitam po netu zadnjih dana stotine žrtava se javlja iz dana u dan. Nevjerojatno.

1 Like

Odi u banku, pokreni chargeback i blokiraj ih, u banci bi to trebali rijesiti.

Evo odgovora na moj zahtjev da prema novom zakonu obrišu moje podatke.

We receive your request to delete your account here with 1&1. We highly recommend giving us a call to cancel our account.

Znaći opet isto, traže da ih zovem na onaj broj u Ameriku i da prolazim opet isto što sam prolazio mjesecima. Nevjerojatno.

100% najveci prevaranti na internet sceni, meni prosleg mjeseca salju obavijest kako mi istice domen, a domen istekao jos prosle godine u tom periodu. Danima prije pokusavali da naplate, naravno povezana mi je kartica koja i sluzi za lopove poput 1&1 pa nisu naplatili.

Ne mogu da vjerujem, da nekom zakonskom regulativom ove smecare ne maknu.

1 Like

Odgovori im da izbrišu račun, idi u banku traži povrat novca, uzmi izvod iz banke, skeniraj i pošalji im i reci da ćeš pokrenuti privatnu tužbu protiv njih. Račun će ti izbrisati u roku od par minuta. Lično iskustvo s njima, drugačije nisam mogao riješiti problem. Samo napomeni da ne želiš više s njima bilo kakvu suradnju, da izbrišu račun, unlinkuju tvoju karticu, izvrše povrat novca taj što su uzeli. Te dokaze što imaš prikupljene skeniraš i pošalješ im fino sve.

Mene su toliko iznervirali da sam ja uradio brošuru i poslao im. Račun je izbrisan odmah, izvršen povrat novca i nisu mi se više ni javljali.

1 Like

ja neću reći da nisu scam, ja ću iznijeti svoje osobno iskustvo s njima a to je da nakon isteka domena koje su registrovane na jednu godinu nijedan mejl više nisam dobio osim onog mejla da su domene istekle

sve sam domene registrovao sa prepaid karticama tako da i ako pokušaju skinuti neki novac ne mogu jer para na kartici nema

žao mi je što ti se ovo dešava

moj ti je savjet da pogledaš u panelu Invoices ako imaš … i kontaktiraj banku, oni sa svoje strane mogu sve uraditi, reci neka blokiraju tu firmu i vrate ti pare

Za ovakve koristiti virtualne kreditne karice.

Npr. Neteller ili entropay.

Virtualna kreditna kartica je kartica koja se generira virtualno za jednokratnu upotrebu, nakontoga se unistava, sve online.:smile::smile:

Za produzavanje slijedece godine, opet se kreira nova.

Upravo virtualne kartice i sluze tome.

Ako je prepaid master card kartica , onda se ne bi smjelo otici u minus, jer trosis koliko imas na racunu.

tako sam ja negdje 2015. godine dizao jednokratne poklon kartice u jednoj banci u bih :smiley:

s tim jednokratnim poklon karticama sam pravio fejsbuk naloge i promovisao clickbait objave na stranicama sa raznim ad scriptama

dalje pretpostavljate šta je bilo :smiley:

lijepo je bilo dok mi, nakon 10ak dignutih kartica, banka nije zabranila da kupujem te kartice haha

1 Like

Ovo servisi nude takvu uslugu, dakle kartice za jednokratnu upotrebu , neograniceno.

Koliko se placa neznam.

1 Like

Revolut, sam kreiras karticu, sam brises preko app. pa se kaci p… ti m… ;D

haha, nesto mi to poznato… Samo sto meni ta banka dala neograniceno tih kartica :smiley: Bilo je dobro dok je trajalo.

1 Like