2.0 (Platforms) WEB BLOGOVI

Cao svima, sta mislite o izgradnji linkova na blogspot, weebly, tumblr i ostalim 2.0 blogovima, da li je opasno ili nije?

Kako misliš opasno? Ja imam hrpu blogova i sa svakog stavljam link na svoje stranice . Nisam bio u nekoj opasnosti. Samo gledaj da su linkovi prirodni po mogućnost iz teksta a ne sidebar ili footer link.

Mnogi to rade, samo kopiraju tekstove sa svojih siteva i dodaju na web 2.0.
E sad jel to u redu to moras pitat njih.

Ja ne kopiram. Uradim tematski sličan post i objavim ga sa linkom prema web sajtu.

1 Like

Vezano sa Blogovima na Blogspotu;
Pošto je Blogspot Googleov, zar nije točno da veliki G može bez problema detektirati da netko piše sam sebi postove i stavlja linkove? :frowning:
Treba li biti oprezan sa time kojim G accountom (kojim e-mailom) otvaraš Blogspot account (blog), kako se postaviti u ovom slučaju?
Znam da ima vrlo uspješnih Webmastera koji koriste (i) ovu metodu pa molim posebno njih da kažu svoje iskustvo, kako oni rade?
Naravno, i vi ostali kažite svoje mišljenje, ali naznačite u kojoj ste kategoriji. :slight_smile:

Ma naravno G zna da su tvoji blogovi. Mislim da si siguran sa linkovima dok kod i na blogu pišeš sadržaj koji nije smeće. Da ljudi dođu prirodnim putem, pročitaju što ih zanima i slijede link ako im treba.

Naravno, ne valja pretjerivati sa linkovima. Posebno ne stavljati linkove u footer, sidebar ili u navigaciju… Isključivo kroz tekst.

Ja blogove pišem sa svojim G accountom sa kojim mi je sve ostalo povezano.

1 Like

Ma da, i meni se čini da mu ne možeš pobjeći. :frowning:
Ubrat’ će te po e-mailu, cookies-ima ili Adsense kodu. :frowning:

No ipak, kako imam više takvih accounta (na više mailova) jer imam i više Youtube kanala koji prate webove, možda je ipak bolje malo kombinirati s tim?
Ali, hvala tebi Komentar na komentaru. :slight_smile: Ti dokazuješ da nema mjesta brizi oko ovoga. Vjerojatno slično misle i ostali pa niti ne pišu ništa. :slight_smile:

Samo gradi kontekst linkove. Imam jedan blog gdje sam linkove stavio u izbornik, sidebar i footer pa mi moz javlja 4 spam score.

Još na jednoj stranici zbog sidebar linkova imam spam score 2. Dok su bili linkovi isključivo iz teksta ovog spam score nije bilo. Bio je 0

nisam do sada koristio tumblr pa me zanima na koji način se rangira post koji se prikazuje u Most popular? Da li na osnovu broja notesa ili na osnovu broja pratilaca na blogu+notesa ?