33 Dizajn

Evo jedna s gomilom JQuery-a. Još je razvoju:

http://www.33dizajn.com/

kako je iritantno ovo kaj skače s lijeve na desnu stranu

ja sam to isto rekao, ali čovjek je oduševljen s tim pa kaže neka skaće super mu je. Općenito mislim da je usability na ovoj stranici skoro pa nula. Reče ti gomila jQuerya, a jesi li si te zapitao da li taj jQuery ima ikakvu funkcionalnost i da li ti svi efekti na stranici pomažu u rukovanju sa stranicom?

Mrvicu napadno, ali možda je to bila namjera.
Čemu onaj Apple logo?
I cijenik bi trebao biti cjenik ako ne griješim.

Pa, izgleda vrlo atraktivno. Uglavnom, demonstrira znanje i talent za dizajn.

Koliko je ovaj “dinamični” dio iritantan, najbolje će posvjedočiti krajnji korisnici. Meni je navigacija dosta zbunjujuća.

Prvo što sam primjetio je to da s obzirom da je stranica napunjena Jquery-em, mogao je i slideshow biti pomoću jquery-a :)… Također dizajn slider-a je moga biti malo moderniji, tu mislim da se ne koriste sve metode kao bevel, inner shaddow, drop shadow i stroke… Malo mi je to prenatrpano svim tim stilovima… I samo malo bi trebali smanjiti drop shadow efekt na donjim boxovima gdje se nalazi body tekst…

Ovaj leteći objekt baš privlači dosta pozornosti i odvlači korisnika od glavnog teksta. Ako je to već slučaj i ako korisnik ode na onaj kružni odabir djelatnosti i kad klikne na jedan od njih (ili jednostavno ode na usluge), bilo bi dobro da staviš neke radove iz tog područja odmah na slider. Jer svaki dio stranice izgleda kao da si se vratio na početnu, tako da smatram da bi to pomoglo. Pogotovo je to slučaj onima koji gledaju preko laptopa, odnosno manjih monitora, jer u prvih 600 px se uvijek nalaze iste informacije…

Znam da je stranica još u razvoju, tako da neznam što ste još mislili mijenjat i dodavati, ali to su moji prijedlozi za koje smatram da bi malo pomogli…

Pozz…

Meni je dobro, jedino kao što dečki kažu ono što leti s lijeva na desno nije najbolja ideja i mene iritira… cjenik ispravi. Uostalom, vjerujem da si se dosta trudio… Dopada mi se logo :wink:

ću ćeš će ćemo ćete će :wink:

sviđa mi se logo, stranica ne.

nije funkcionalno.

funkcionalnost zanemarujem samo kada kazem wooow, ali ni to nazalost, nije se desilo.

Less is more.

Također primjetih Cijenik. Prepravi :slight_smile:

Svaka čast na trudu, ne mogu reči da je loše, ali ipak mislim da ne moraš demonstrirati sva znanja i vještine na jednoj web stranici :wink:

Kao što je @xapuc već rekao - manje je više

Ma ne bih sad da te svi ovdje sputavaju i omalovazavaju tvoj rad, ali shvati, mi smo ovdje publika koja je, hajmo reci “zahtjevna”. Malo koga ovdje interesuju jquery demonstracije, jer mi smo to vidjali u dosta boljem svjetlu. Ukoliko je tvoja publika zanatlije, usluzne radnje i needukovane individue, to onda jeste uredu.

Sve najbolje,
Haris.

Zbog ovog atraktivnog čuda nisam ni skužio isprva da postoji tekst dolje. Čekao sam da mi se u njemu pojavi nešto korisno, no nažalost nula bodova :zub:

Inače što se tiče teksta, vidljivost naslova, bijela boja na svijetlo sivu pozadinu? Malo bi se poigrao sa bojama. Jako mi se sviđa ovaj meni dizajn sa “Cijenikom” :slight_smile:

dugo nisam vidio ovaj dropshadow efekt :))
definitivno treba poboljšati dizajn i igru boja :wink:

Zahvaljujem na konstruktivnim kritikama.
Ali ne bih ja to puno prepravljao. Prošao me entuzijazam jer sam dosta vremena potrošio na ovu stranicu. Gramatičke greške moram ispraviti.

Efektima i bojama sam htjeo postići senzaciju, izražajnost i dimenziju. Biće da sam pretjerao:)

Nakon nekoliko minuta čekanja da se stranica otvori dobio sam sljedeću poruku:

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

sviđaa mi se,


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja