Imam 4 sajta koji ukupno dnevno imaju preko 40 000 unikatnih poseta.
U pitanju je adult traffic.
Trazim blackhat ideje za monetizaciju istog.
U ovome sam preko 10g i nemojte mi pisati da stavim popads popunder juicyads banere i mlatim lovu.
Trazim ozbiljne igrace sa ozbiljnim sistemima.
Koji su glavni geo ovog traffica ?
@bocciobl
@Sacir_Satko Druze kao sto sam napisao, znam za exoclick,clickadu,adsterra,popads,popmyads,propellerads,adcash,juicyads…da ne nabrajam dalje, doktorirao sam ih sve sa godinama. Trazim nesto radikalnije, valjda ce neko skontati sta.
Bongacash, chaturbate i sl obavezno uz revshare opciju. Nek se samo par njih nakaci, dozivotno dobivas njihovu proviziju od love koju potrose.
tu nema odmah vidljiva zarada, 10 godina prvih se istrazuje zarada po kliku
Testirano vise puta, ili je zasiceno ili moj traffic nije dovoljno kvalitetan za takvu vrstu konverzije.
A mozda nisam imao dovoljno strpljenja i hrabrosti da ih testiram na duze staze.
Jesu ovi holandjani sa onog foruma sto sam ti ja dao ? Kada se setim, sa 5 slika dnevno 100e , ali tada sam samo ja bio tamo od nasih .
Ne, odavno nemam traffic sa takvih foruma, previse su strogi za moj ukus, haha
Nemam pojma odakle su, dizu ljudi slike na sve strane, uglavnom na torrente
Ne znam na kakve si blackhat metode mislio, na duze staze svakako bi bilo lose sta god , affiliate i CPA to je pocetak i kraj za adult, CrakRevenue , tu su ti svi koji postoje zajedno, ali ne mozes staviti i ostaviti, menjas pozicije, velicinu banera, dobro se konvertuje i LiveJasmin i kolega sto je spomenuo chaturbate, kao i filmove, na Crak ti je sve zajedno .
Takodje kako si resio adblocker? To je 50% posete danas, tu ide obican gif to je bitno jpg ili gif baner , ali gif moras nazvati nekako a da nije gif, banner ad i slicno da deluje da je deo sajta, zatim gif baca na url koji je isto deo sajta, i tamo stavljas redirekciju na url od affiliate-a, ovo je kljucno jer sa ovim dobijas 50% onih sa adblockerom .