$5 ili $3 za svaki dodani Word Press Site na Postlinks

3 ili 5 $ ovisno DA vašeg wordpress site-a je bonus za svaki dodani WP site na PostLinks
Isplata je uredna od 1 do 3-eg u mjesecu za prethodni mjesec. Ja koristim PostLinks i Backlinks (ista firma drži) i isplata je uredna bez obzira koliko imali u prethodnom mjesecu(nema ono limit milion dolara pa će ispaltiti, nego će ispaltiti i 2$)…
Pa ako je netko zainteresiran…

samo zato sto si stavio ref link necu ih se reg ili sta vec ne zamjeri mogao si fino napisat sve postavit normalan link i ref ukoliko neko zeli preko tebe.

Nikad ne postavljam nešto, a da osobno nisam isprobao i dobio isplatu uredno već mjesecima. Nikog se ne tjera da mora. Ne kontam to zaziranje od refferala, ne ide nikome iz džepa… Ne stavljam link, ako nešto nisam isprobao. Stojim iza onog što napišem.
Bonus $$$ (What’s This?) : $15.00 (for 5 blogs) (DA 25+ je $5, 15-24.99 $3)

E sad me malo uvedi u to, svudje je skoro zabranjen ref pa zato ne zamjeri. Napravi pricu finu sta svaki dodati wp sajt, imam ih mnogo, gde treba da ih dodam kako zaradjujem od cega itd. Kakvu ti korist imas od toga, jer moras imat cim dajes ref. Znaci opisi to fino da znamo o cemu se tacno radi kako moze da se zaradi na cem da se obrati paznja, da li i mi posle da reklamiramo ref i kakvu korist imamo od njega. Jel svaki mesec se dobije $15.00 (for 5 blogs) ili to ide drugacije?

Ovih 3 i 5 dolara je bonus, a kako ime kaže postlink zarada se ostvaruje na Postlink kroz linkove, pisane članke ili linkove u komentarima. Na Backlinks samo kroz linkove! Ove bonuse daju jer im sad fali site-ova! Ja sam imao 2 site-a samo kod njih i sad sam dodao i ostale i dobio taj bonus! Na dva site-a su odmah i kupljena 3 linka(mjesečno plaćanje)! I danas još 3 linka u komentarima! I stvarno uredno isplaćuju, jednom kad upišeš Paypal mail, ne moraš više ništa činiti da dobiješ isplatu!(nema ono kad skupiš toliko i toliko, pa onda moraš zatražiti isplatu, pa onda čekati). I doista možeš provjeriti moje postove, jedini ref koji sam osim ovoga stavio je Payoneer(i iza čega isto stojim da isplaćuju 25$)!
Što se tice reff evo:
As an affiliate for PostLinks.com you can earn money by referring publishers and advertisers to our system. You can earn $100 for referring an Advertiser who purchases at least $49 in link credits and $25 for a publisher who earns at least $2.50 in link credits in a month.