Pozdrav,
Zadnjih 5-6 mjeseci me ‘ujela’ buba vibe kodiranja i Cursora. Mislim da sam spalio prek $2k na kredite xD. Uglavnom, napravio sam brdo appsa za svoj posao (and then some), ali nema teorije da mogu ista napraviti s njima jer nema toliko sati u danu da se svem posvetim.
Uglavnom, ti projekti su sad potpuno funkcionalni, live, i rješavaju konkretne probleme. No, kako mi je trenutno fokus na ecom/funnelima, moram ih se rijesiti na bilo koji nacin jer ce me zena protjerat ak vidi da blejim u kod u 2 ujutro opet.
Evo o čemu se radi (sve je React/Next.js za SaaS):
-
IdeaVault.ai: AI alat za istraživanje tržišta. Ideja je pomoći ljudima da validiraju ideje prije nego što krenu u izradu. Prompt engineering za ovo mi je trajao cca 15h rekao bi.
-
Kopii.io: Plugin za pisanje opisa proizvoda za Shopify store-ove. Spreman, ali nije published jos. Moze biti u par klikova. Pametan tool koji uci feedbackom i postaje bolji.
-
AdIntel.io: Alat za praćenje konkurencije na Google Ads (primarno Google Shopping). Ovo mi je trebalo 100% i stvarno radi kako je zamisljeno.
-
EcommerceCRO.io: AI alat za brzu analizu Ecom product pageva. Upload slike i URL-a stranice i daje feedback na potencijalne “conversion killere”.
-
GymJobs.io: Niche job board za fitness profesionalce u SAD-u (CrossFit, S&C).
Svi su projekti živi i rade. Nema zarade, ali je monetizacija ‘upaljena’ na 3/4/5, ali sve moze biti monetizirano. Jednostavno sam buildao, zgadio mi se kod, i onda ostavio nek stoji sa strane
Pa eto, ako netko od vas vidi priliku ovdje, ili mu se neki od ovih alata/stranica uklapa u postojeći portfolio, javite se na PM. Otvoren sam za ponude. Rado ću pokazati demo, proći kroz tech itd.
Najbolja ponuda nosi.