Adnow isplata greška

Da li je neko i kako riješio blokadu isplate na adnow… Prvi put greška je bila due to regulations, drugi put samo error. Iz podrške su mi rekli da kontaktiram PayPal, oni su mi već omogućili isplatu od third parties i kažu da isplate idu normalno i da nije do njih.

Kako si kontaktirao PayPal pošto imam istu grešku s AdNow (ERROR)?

Jesi na LiveChat ili neki email?

Na live chat sam kontaktirao

1 Like

Ukoliko imate ovu grešku, ja sam je riješio. Pisao sam i Adnow-u al su rekli da je do PayPala i s njima sam također razgovarao i rekli su da nije do njih. Nakon dvije (ne)uspješne uplate. Treća je prošla. Bilo je znači do Adnow poslodavaca koji su slali novac (tačnije posrednik , ako neko već duze vrijeme prima novac zna da ne dobija uvijek sa istog računa novac.)… I evo nakon toga sve su uspješne uplate.
Neka pokušaju poslati preko drugog posrednika, ja sam tako riješio problem. Eto nadam se da sam vam pomogao.

image

Meni je podrška na LiveChatu na PayPalu danas kazala da s MasterCard karticom mogu plaćati po Internetu, ali ne mogu primati novac na tu karticu, te da prijavim Visa karticu kako bi riješio sve svoje probleme.

To su mi i u banci kazali ima par mjeseci kada sam dobio novu karticu jer je istekla stara, da ako mi bude baš zbog Paypala trebala Visa da će mi je izdati.

Et’, izgubio sam par mjeseci pokušavanja! :smile:

p.s. ni ti ne koristim nešto često PP, ali eto baš kad treba…

K’o sirena na volanu kad ne radi?

1 Like