Mislim da nije dovoljno velika poseta za to…
Kako naci klijentelu i koliko se naplacuje takvo sto?
Normalne firme šalju upozorenje ili informaciju da će brisati ovo ili ono, ili možda čitav nalog, kao što evo npr. Google šalje obavijest da će brisati račune od 1. decembra…
O tome govorim, a naravno da je njihovo pravo da rade šta žele i na što sam se složio u Uslovima korištenja (koje nisam vjerovatno dobro niti pročitao).
Google šalje jer je promjenio pravila i moraju obavijestiti korisnike…To pravilo nije bilo kada si pravio acc.
Account deactivation
If the account has not been used for more than past 9 months it will be deactivated and upon logging in you will receive a notification that your account will be completely deleted due to its inactivity in 90 calendar days.
You are entitled to activate your account during 90 calendar days. For this, you will need to enter your account and follow the actions for verification described there.
Otherwise, your account will be completely deleted and all remaining funds will be accumulated on the Renodo account after these 90 calendar days.
To claim these funds, you need to send a written request to Adnow.com with provision of documentary evidence of the existence of such funds and justification of your claim.
Nadjes prodavce meda i cajeva pa ih pirtas hoce li reklamu.Ja stavljam baner na mesec dana po 200e.Stavim par banera.Ili prodajes ti njihovo na svom sajtu kao dropshiping.Ugradis se u cenu.
Na koliku posetu uzimas toliko za reklamu?
Sad ima u proseku par stotina hiljada po sajtu na kom uzimam tu cenu.Inace imam i manje sajtove i uzimam i po 20e 30e 70e zavisi od posete i niche sajta.
Poceo sam ja uzimati za banere i kada sam imao posetu 10 hiljada i tada sam uzimao po baneru 100e po jednom sajtu,jer je bilo dovoljno i da jedan naruci sa sajta pa da otplati sto mi platio reklamu.Sve zvisi od niche i posetilaca.
Sigurno će tebi neko platiti za baner 100e na 10k posjete kad na ovim mrežama može dobiti preko 3k sigurni klikova…
Kakvi sigurni klikovi i sta ima prodavnica bele tehnike od njih,kad ja preko svog sajta prodam tri sporeta i eto vlasniku prodavnice vracenih 100e.Imam redovno placene reklame.
Zivece sigurno od beskorisnih sigurnih klikova.
Njima treba prodaja a ne klikovi,koji se jos i nabijaju fejk na nekim sajtovima.
Mislis vlasnici prodavnica blesavi pa nisu isprobali sve te mreze.Ovako ja kod mene imam nichu bela tehnika i samo ubacim moj skracen link za prodaju prema sajtu koji je platio reklamu.A nece kod mene na sajtu za belu tehniku dolaziti ljubitelji pasa i da kupuju pse.
Jos i plus ljudi uveliko kupe sporet,masinu…preko nekog sajta i klikanja a zbog kolacica mu nude naredna tri meseca da kupe to isto.
Klikovi=potencijalni kupci, pravilno targetiranje=puno više prodaja od 3.
Kako god eto ti to znas pa ti to tako radi,ja radim ovako.
Da li još neko koristi Adnow? Kakav je CPC i da li isplaćuju na payoneer?
Ja sam koristio u zadnje vrijeme kad sam radio nisu losi al moras ih stalno cimati spustaju CPC pa im se javljati i tako moras biit malo uporan sa njima,Svakog petka isplacuju
Koliki ti je sada CPC?
Cekiran je oko 0.025
Kakvo je trenutno stanje sa adnow? Da li facebook dozvoljava da se dele sajtovi koji sadrze adnow reklame?