Adnow vasa iskustva?

nemam, imam samo ovaj postavljen od početka korištenja njih Widget_1_05/10/2021 In-Article Widget

a to su ti bile reklame koliko se sjećam tipa vi ste xy posjetitelj pogledajte ovo, ili ako sa imate ovo (tipa android mob) morate imati i ovo…

@simeon
kakva je situacija sa Adskeeperom?
ima li vajde od tog popupa?
kakva razlika sa mgid?

držiš li još adnow? i po kojem cpc?

sve isto ko do sad, nisam mjenjao nsta, cekam sad odg od adnow… imam malo jaci cpc od 0.02$, a bio je 0.03$

Adskeeperom se ne smije takmicit za pozicije s Mgidom, imaju to po ugovoru

Sve vise imam utisak da adnow propada, iz dana u dan, iz meseca u mesec sve su gori. Dogovoris se za fiksnu cenu klika i oni neprimetno skinu zaradu, kada se požališ kažu da ima problema sa statistikom. Sami prilagodjavaju reklame, meni su ukljucili provokativne reklame bez moje dozvole posle se čudim što mi je nalog na adsensu ograničen… nisu pošteni i komunikacija je veoma neozbiljna sa njihove strane. Preporučujem mgid, adsteru jer preko adstere zaradim u proseku 15,20 dolara, preko adnow-a jedva dolar, dva… i jos postavljaju uslove da sklnimo “konkurente” mi sklonimo, zarada opet ista čak i gora.

1 Like

Zato sam ja davnih dana napustio adnow još pre 2 godine . ČIm sam video da cena klika pada unpovrat ja samo ukinuo reklame A bio sam među prvima kada su počeli rad na našim prostorima i bila je super zarada tada.

sta si ti ovo imao cpc fiksni 0.10$?

Pitas za adsteru ili adnow?

za adnow, ispane ti tamo cpc preko 10 centi onih provih dana… na kraju ti smanjili na nekih 3.5 sto je opet ok (vidis da imas bolji ctr pa cak zaradjujes slicno ili vise na 1000 impresija nego ranije, uprkos manjem CPC-u

Mladene, imaju dosta dobar cpm, ni priblizno kao adnow…

Da li je AdNow još nekom obrisao nalog !?

Meni ga obrisao jer ga nisam koristio jednoooo 2 ili 3 godine i to mi mailom javili. Ako je u pitanju bilo ne korištenje njihovog naloga.

Evo sada vidim i mene su nakon godinu ipo izbrisali… Žao mi što ne uslikah platnu listu … za godinu ipo preko 30k $ … Nekad sam kod njih imao cpc 0,06$, a onda je došao rat u Ukrajini i sve je ošlo nizbrdo …

1 Like

Kontaktirao sam ih preko sajta i - ništa! Jel ko od vas probao?

Probaću i preko onih mailova s nekadašnjeg Helpa što su dolazili kao kopija s weba…

uff prepade me… reko da nisu i meni obrisali, al ono nisu. Nmg jos povuc pare do NG (zbog firme) a imam oko 1000km

1 Like

Odgovorili su mi, kazu nisam dugo koristio nalog, a i nisam imao dodat sajt… što i jeste istina, međutim ne razumijem čemu “trajno brisanje bez mogućnosti povrata podataka”.

1 Like

Dokaz da treba koristiti samo strane proverene mreze.

Ne razumijem šta ti tu nije jasno?

Koje mreze su ok za sajt na srpskom trenutno???

Da imam takav sajt sa tom temom,naplacivao bi reklamiranje proizvoda - placene reklame.