Kakve su im reklame jesu napadni popovi koji otvori jos 10 prozora ili standardne reklame?
Pop-up reklame su ali nisu napadne, ja sam se u pocetku plasio da ce biti veoma napadne kao sto sam video kod nekih gde otvaraju po 10 stranica. Znaci otvara se 1 do 2 prozora, sasvim prihvatljivo. Nemaju standardne reklame samo pop-up! Ali bitno je da dobro placaju za razliku od svih drugih koje sam isprobao.
Koliko placaju ?
Moze neka okvirna cifra, ili mozda ss ?
Hvala ti ali takav mi je sajt gdje ne bih riskirao gubitak clanova zarad toga. Hvala u svakom slucaju
Adnow je dobar prvi mjesec i poslije je 0.01
Dobio sam isplatu nakon 5mj
Cena klika zavisi od vrste sajta, za filmski sajt, naprimer, 0,01$ je dobar cpc.
Imamo visoki CTR, na zabavnim sajtovima iznosi 1-2%, dok na ženskim i zdravstvenim sajtovima dostiže čak i 5%, što je znatno iznad proseka pa utiče na konačnu zaradu od stranice
Najvece sranje, meni ta “dobrota” odnosna velika cijena klika nije trajala ni 10 dana, nakon 10 dana su ih samo srezali…Da ih nisam odjebao na kraju bi klik zavrsio po cijeni od 0.0000001
VAŽNA OBJAVA! Od sad radimo sa OGLAŠIVAČIMA isto!
Adnow sad radi takođe i kao RTB platforma za oglašivače. Promovišete svoje sajtove, proizvode i servise, i plaćate samo za realne posete!
RTB ( Real Time Bidding) način kupovine reklame pomoću automatizovane online licitacije. Sistem će pronaći najbolji medijski prostor za vašu reklamu, s obzirom na podešavanja reklamne kampanje i budžet, koji imate na raspolaganju.
Evo par činjenica o nama:
• Adnow mreža radi u 107 zemalja, imamo oko 4,2B impresija i oko 900M jedinstvenih poseta mesečno;
• Mi nudimo oko 1500 websajtova iz Srbije, Bosne i Hrvatske, koji ćete moći koristiti kao platformu za promovisanje svojih servisa, proizvoda i stranica;
• Targetiranje korisnika prema lokaciji, uređaju, mobilnom operateru, operativnom sistemu, pregledaču i drugim parametrima;
• Native ads, format oglašavanja, koji koristimo, privalače duplo više vizuelnog fokusa posetilaca i tri puta veću pažnju, što povećava efikasnost vaše reklamne kampanje.
Ako želite da se reklamirate preko Adnow, možete da se registrujete pomoću ovog [linka] (https://td.adnow.com/). Nakon uspešne registracije, vi ćete moći samostalno odrediti budžet i ciljanje svoje kampanje. Isto tamo možete pratiti statistiku efikasnosti reklamiranja.
Ako imate neka pitanja, tu sam na raspolaganju, rado ću odgovoriti na njih, pa vam pomoći sa registracijom i podešavanjem reklamne kampanje.
To je super, samo da li će nama i dalje ostati cena klika prosečno oko 0.012 $ ili će biti malo veća tj dostojanstvenija? Ovo je baš jako jako nisko, po sistemu izrabljivanja zemalja 3.sveta gde su vlasnici sajtova uglavnom spremni da trpe nevidjeno niske cene klika. Dok je CTR bio jako visok, to se peglalo dobrom zaradom u zbiru, ali sada kada je CTR iz dana u dan sve niži i kada je sada došao na neku klasičnu visinu, ukupna zarada je jako niska zbog niske cene klika i velikog broja takozvanih klikova sa drugih resursa koji su ništa drugo do takodje izgubljen pošteno zaradjen novac.
Bilo bi pošteno kada bi cena klika bila izmedju 0.02 $ i 0.03 $ bar pa da radimo na duge staze, sa ovom cenom klika nisam siguran koliko će još biti isplativo jer CTR stalno opada.
Moraš da isključiš Erotic ads. A ako nisi siguran isključi i Shocking images.
Sve mi je jasno ali da neko drzi ovo sranje a podrzava Adsense mi ne ide u glavu nikako…Pa koji ce ti vrag ova glupost i prevara od Adnowa, kad vec ispunjavas uslove za Adsense…
Da vise nego smijesno, treba adsense da te banuje zbog njih
Hvala za info. Provjerio sam i bilo mi je čekirano za prikaz Erotic ads mada bih se zakleo da sam to isključio odmah prilikom kreiranja widgeta.
Postovanje AdNow, da li biste mi napisali vas sajt da vas kontaktiram?
AdNow je smećarska i lopovska tvrtka, kao što je već netko na forumu napisao.
Isplata se čeka bar po mjesec dana iako je u postavkama naveden prag za isplatu oni taj prag ne poštuju. S obzirom da oni sami ne reagiraju, mora ih se cimati. Kada vam odgovore na ticket, najprije kažu da će obračun biti gotov slijedeći tjedan a onda morate čekati i da vam isplate još dva tjedna! Onda vi opet čekate i čekate i kontaktirate ih na support da bi vam oni rekli da trenutno provjeravaju validnost klikova, te da će to potrajati malo više dana. Čekate, prođe još 5-6 dana, oni se opet ne javljaju. Opet ih kontaktirate a oni vam kažu kako je njihov algoritam zabilježio u vrlo kratkom roku više invalidnih klikova i da vam zbog toga ne mogu isplatiti zaradu!
I tako u pravilu završava svaka druga avantura s njima. Uzmu si lovu i čekaju nove naivce.
Nemoj tako, jedne prilike sam ih koristio zaradio nekih 300-500$ ne znam ni ja tačno, i nakon 2 mjeseca cimanja odustao pomirio se sa tim da sam popušio, (ADXXX) sam koristio to je njihova mreza za adult. Nakon GODINU DANA IZNENADIM SE U BANCI UPLATA ADXXX
Nemaš pojma kako sam ih slatko popio hahahahah
ja dok sam radio sa njima a to je bilo negdje do ljeta ove godine paypal isplate su isle redovno svake dvije sedmice na paypal … istina cpm je loš i zato je sad mgid kod mene … ali dok sam radio sa adnow pare sam redovno dobijao
Adnow redovno šalje wire na firmu. Retko kad se čekalo nedeljak dana, uglavnom odmah čim se predje prag za isplatu šalju bez problema.