Imao sam na sajtu linkove koji su vodili na ilegalne stranice, i to su otkrili i sklonili mi oglase, ja imam formular da se zalim na to, i kakav god text da napisem, sta god da uradim oni odbiju uz uvijek isti razlog… Ja sam te linkove sklonio cim sam vidio ovo, ali jednostavno svaku zalbu su odbili… Ima li neko neki savjet ?
Pretpostavljam da je na celoj domeni tako…nema oglasa (ne samo na jednoj stranici sajta) malo je ovo tvoje šturo
Pokušaću da dam par sveta…pa možda prođe…
Pogledaj još jednom sve stranice gde misliš to jest, si imao te linkove.
Ako su uklonio sve linkove koji su vodile na ilegalne sajtove propusti opet te linkove ručno kroz GSC (google console) da ih google opet indexira.
nisi napisao šta ti kažu koji je razlog (jedino da nije ovo gore što si screenshot-ovao da je to “razlog”)
Ako su ti onemogućeni oglasi verovatno pazi…a ne mora ali i može, ta suspenzija ti može trajati oko 30 i više dana.
Šalji i dalje ako imaš dostupnost slanja fromulara, šalji svaki dan po jedan .Možda zvuči glupo ali ko zna možda i nisu automatski generisani odgovori, možda neko i vidi tamo u adsense google.
I na kraju ne samo za tebe nego i za sve one ostale… Ljudi pre postavljanja adsense oglasa, malo pročitajte koja pravila ima adsense, čisto da znate,da posle ne bi kukali kako ste izgubili nalog , oglase ili deo zarade .
Ovo dodje na mail
Ovo je odgovor na svaki poslani upit, a upit mogu poslati 2 puta pa onda pricekat 10 dana…
Ugl, sve sto je bilo ilegalno je to da je bilo par linkova koji su vodili na ilegalan sadrzaj i to sam sklonio cim sam ovo vidio…
Da, oglasi su sklonjeni na citavoj domeni.
Bukvalno pogledaj svugde na sajtu (gde misliš da imaš tih linkova)
Takođe vidi u bazi podataka te članke da li ih je server izbrisao url linkove ka tim sajtovima u tim člancima .
Pogledaj da negde drugo na sajtu ne krišiš autorska prava nekom slikom, fajlom na serveru ili bilo kako na bilo koji način…
Kao što sam ti rekao provuci linkove kroz GSC.
Tacno znaju se linkovi pojavljivati mjesecima na google bez obzira sto je clanak obrisan. Najbolje da ih rucno ukloni na gsc
Morat cu vidjeti kako to funkcionise preko gsc.
A ja sam promijenio bio komplet hosting, tacnije ip hostinga na cf sam izmjenio, i na tom novom je sve legit bilo i opet je odbijeno, nije moguce bilo vidit bazu sa nekim linkovima i sl…
ali razumijem sta mi govorite za linkove svakako, hvala na savjetima, moram vidjeti kako se to radi preko gsc jer nisam to radio do sada…
Svakako tek 24og mogu poslat novu formu.
Kladim se da je to WordPress. Ti možda nisi maknuo sav malware jer je za to potrebno dosta iskustva. Također, treba znati što i kako napraviti da to nestane iz Google rezultata.
Ja se ovime (između ostalog) bavim već skoro 15 godina.
Mogu ti ponuditi da ti ja to riješim uz naknadu.
Kupi novu domenu i prebaci sajt na tu domenu … sa starom domenom napravi redirect na novu domenu. To je sve. 100% funkcionira
To sam i planirao, ali ne mozes odobrit adsens da si ne znam ko
Ako si kupio novu domenu, nova domena nema veza sa starom tako da ne bi trebao imati problem. Imam nesto iskustva sa adanse ako zelis posalji mi poruku ovdje i stavi ime web stranice. da vidim tocno o cemu se radi i konkretno kako bi mogao izvest da te prihvate.
Sklonio sam sve linkove preko gsc, i sklonieni su sa googla, da li je to to ili trebam jos nesto uraditi?