Adsense i dodavanje novog websajta kao verifikovanog

Vidim sada na Adsense acc. kada se dodaje novi website kao verifikovani kao sto je prije bilo, sada stoji “nepregledano” ili “spremno”.
Cini mi se da je ce to sada biti slicno kao i sa pregledima za FB Instant Articlese, mozda ce teze biti dobiti odobrenje za monetizaciju websajta.

Zanimljiv info. Meni je i dalje kao i pre, ali ko zna moguće da će biti nešto oko toga u budućnosti. Jel si imao problem možda kada si dodavao novi sajt da si čekao neko odobrenje ili slično?

Meni su websajtovi od prije stoje stari, a oni koji su bili verifikovani su sada “spremni” a oni neverifikovani su sada “nepregledani” i ima opcija da se zatrazi pregled sajta

Svaki sajt se posebno mora verificirat kako bi se pocele prikazivat reklame. Prosli dani kada si zaljepio code na sajt od par postova. Sada traze da bude po pravilima, isto kao sto apliciras za adsense account. Stariji accounti ce biti podlozni promjenama, neki su vec prosli na “nova pravila”.

1 Like

Ništa od toga nije potrebno raditi, vidio sam tamo u Helpu kako dodati novi site: treba samo napraviti novi code i zalijepiti na website koji udovoljava kriterijima i sam će se prijaviti u popis vaših webova, s reklamama na sebi. :blush: Doduše, moguće je da ovo važi samo za stare i provjerene Adsense accounte.

Baš ovako mi se dogodilo prije možda 15-ak dana na jednom siteu, :+1: međutim s drugim nije išlo, jednostavno se nisu pojavljivale reklame, i prijavio sam taj website njima na provjeru. Bolje bi bilo da nisam, odmah su mi poslali obavijest da je dupli sadržaj, i kao, žao nam je ali… :neutral_face:

Kako ste vi ovome doskočili? Znam da mnogi od vas imaju news portale, sve su to dupli sadržaji (ovaj moj je nešto drugo).

Adsense acc je star oko 16 godina, sad sam se prijavio i na ContentAd. :o:

1 Like

Nasi stari acc rade po stsrim pravilima, vidio sam po grupama da se masovno traze za kupiti, prateci neki dan kad je kasnila isplata. Iskljucivo naglasavaju stara pravila.

1 Like

čekam da naraste cijena da i ja ovaj svoj talnem nekom :smiley:

Pozdrav da li je iko dobio novi acount adscence i koji su uslovi njihovi za dobijanje npr koliko pregleda i sadržaja treba biti hvala

Pozdrav svima imam adscence star 4 godine I dodajem novu domenu al stalno mi vracaju da ne mogu pronaci kod za pregled sajta molim pomoc Jel se ovo ikom desilo

Više puta… Jel imaš robots.txt na sajtu? Ako nemaš dodaj… A moguće je i odbijanje ako je domena nova.
Mada sam prije par dana odobrio domenu staru 5 dana.

Je li imate problem sa onim kada odobrite novi racun da vam se oglasi ne prikazuju? Ja odobrio novi i odmah mi izbaci upozorenje da su oglasi limitirani, kao razlog naveli: Račun se ocjenjuje

Kani se pop-upa i prevara

Ma kakav popup. Tek odobren racun i odmah dodje ogranicenje

Slabo ti li ljudi klikcu na ove reklame, na 400 posjeta niti jedan jedini klik :face_with_thermometer: :mask: :face_with_head_bandage:

Postovani, znam da je spam, ali zelim da ponudim na rentanje 9 Facebook stranica, vecinom balkanska publika. Detalje u pp.