Adsense i Kontera

Zna li neko da li je dozvoljeno kombinovati adsense i kontera oglas ena istoj stranici?

Je, svaki mjesec odgovorim na isto pitanje :slight_smile:

Od srca zahvaljujem na iscrpnom odgovoru i trudu da i u ovom mjesecu odgovoris. Stvarno ti nije lako, odmori i ti malo, red je.

Nije meni teško, al nebi ni trebi trebalo biti progoglat malo. Malo je glupo kad se svako malo pojavi isto pitanje na istom mjestu!

Sad si ti kao pametan sa svojim otrcanim komentarima tipa “proguglaj”, što se javljaš uopšte ako nećeš da pomogneš nego smaraš i rastjeruješ ljude s foruma.

Tko ti je što rekao, ljepo sam ti odgovorio i rekao usput da svaki mjesec bude takvo pitanje. Ne odgovaram više, nisam na tvojoj razini, pozz!

:0dipretr:

sime je u pravu… postoji u vrhu, desno od logo-a wm-a formular za pretragu… veoma koristan alat, slican onom formularu na google.ba :rolleyes:

sime je u pravu… postoji u vrhu, desno od logo-a wm-a formular za pretragu… veoma koristan alat, slican onom formularu na google.ba :rolleyes:[/quote]

xapuc stranice su ti extra,jel skupis vise od 10 ljudi po danu? oh i mogu mislit zaradu s adsensom PREOGROMNA je zar ne :slight_smile:

sime je u pravu… postoji u vrhu, desno od logo-a wm-a formular za pretragu… veoma koristan alat, slican onom formularu na google.ba :rolleyes:[/quote]

Nemoj pričat, pa ti si genije. Bitno je da si stavio jos koji link ka tvojim stranicama. Da sam nasao odgovor u pretrazi ne bih se zamlaćivao s vama!

lik je predobar. stranice mu dnevno dobiju 10 posjeta. aj i to je nesto!

Ne odgovaram više, nisam na tvojoj razini, pozz!

Dobar je skroz, izuzetno mi je drago sto nisam na njegovoj razini. Daleko će dogurat sa svojom bahatošću,zabadanjem nosa svugdje i beskorisnim komentarima (nije svjestan).

ima nas svakakvi


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja