Došao mail maloprije sutra su pare, za sve one koji misle sad pisati ispod, jel kasni? I još nešto, bolje da adsense kasni nego da vam djevojci kasni, if you know what i mean hahah
Izgleda da sam ovaj mjesec sretniji nego prošli. Sad ne kasni ni jedno ni drugo. Dok sam prošli mjesec strepio xD
Hoće li ijedan mjesec proći bez pitanja, da li nekome adsense kasni, pa svakoga 21 u mjesecu dođem na forum… i ova tema je odmah u vrhu… pa stvarno…
Sad je prešlo u šprdačinu ako nisi shvatio
Ako nemate sta pametno reci nemojte se ni javljati
shvatio sam davno to više i da neke likove koji pitaju da se sa njima šprade, ali što je previše, previše.
Pozdrav,
Promjenio sam adresu stanovanja i izvadio novu osobnu. U sucelju sam promjenio staru za novu adresu i uplata mi dosla na staru adresu. Predpostavljam da ovu uplatu necu moci podici. Jel zna netko kakva je procedura u mome slucaju? Lp
Kako dolazi? Ček pretpostavljam. U najgorem slučaju taj ček neće nitko naplatiti pa će ti se refundirati kada istekne rok za podizanje. Daj još detalja… Jeli možeš otići na staru adresu i uzeti svoju poštu?
Sorry nisam napisao. Preko WU.
Ako ne digneš uplatu u roku od x dana, uplata se vraća pošiljatelju pa bi trebao dobiti na idućoj isplati. Mislim.
Ili nekako potvrdi promjenu adrese na šalteru Wu ili se obrati Google da ti tu svotu refundiraju i isplate sljedeći put na novu adresu. Vjerojatno si radio promjene unutar mjeseca pa ih nisu ažurirali za taj tekući mjesec.
Da to sam i ja pomislio da nisu ažurirali. Valjda ce biti ok.
Tacno svaki 22. u mjesecu treba slaviti k’o rodjenadan
Bome taj dan se počastimo bolje nego za rođendan…
U Exclusive Change su od 1.1. počeli sa prikupljanjem izjave o izvoru novca za iznose veće od 1000 EUR preko WU (u svrhu sprječavanja terorizma). Gdje podižete WU i da li su vas tražili isto?
U pošti nisu tražili…
Ovaj mjesec očekujem isplatu, ali nisam dobio nikakvu obavijest, kako da znam da će biti isplata??
-
doci ce danas ili sutra
-
svaki mjesec isto pitanje
-
ni meni jos nista leglo nije
-
ako si posteno radio leci ce pare, ne sikiraj se
-
bio djecak pastir koji se smorio cuvajuci ovce i pane mu na pamet da drka narod vičući vuk, vuk… jednog 21og vuk je zaista došao
-
gugl sve vise propusta ima i ne bi me cudilo da im fali novca za isplate
-
banujte trola
-
evo meni leglo
-
meni jos nije, nadam se da ce u toku dana.
Jedan kolega mi rekao da se šuška o stečaju, zbog toga i pitam svaki za svoje novce da bi se na vrijeme mogao prebaciti na drugu mrežu