ADSENSE isplata kasni

Nije ni kod mn jos bila, i kod dosta ljudi koji rade, isto nema upozorenja, pitanje je sad kad bude obracun, dali ce sastaviti isplate

1 Like

Lopovski od njih a nije lopovski sto ljudi koriste skripte za prevaru ? Sa druge strane adsens da je htio banovat vec bi banovao

a koji tebi ■■■■■ brate Boga ti , otkud ti znas jel momak ima skriptu ili nema ?

Ma ima u suprotnom ne bi pisao da gasis kodove i reklame na kraj krajeva svi koji su na forumu u 90% slucajeva rade prevare preko skripta i ti i ostali zbog vas obicni ljudi na kraju najebu

Aj sisaj ga maloumnice jedan

Boli istina al polako stat ce se i vama u kraj koji varate posten svijet

Pu ši ga debilu debilcino

Ko ti drma kavez momak

pitaj mamu :slight_smile: ona ce ti dat odgovor ■■■■■ ti materina ona bezobrazna i zavidna

meni nisu na jednom nalogu, kratili svaki dan dok sledeceg 21. minus nije dostigao iznos za isplatu, ni eurocent nisam dobio

1 Like

Krades pare od ljudi jos se kurcis i hvalis tom zato nam i jeste ovako i zato ce google i ugasit naloge i opcenito adsens na nasim prostorima seljacino jedna

ja ne koristim ni skripte ,ni popup, i nemam sta kome da se pravdam

Tako je,sve koji varaju treba banovati.Da mi posteni imamo veci rpm kad uklone prevarante.
Ranije sam citao da kada kasni isplata,kasni zbog provere da li je zarada bila legalna i kao sto je napisao kolega Wolf,oni imaju crvene linije (vise klikova i sl),posle kojih proveravaju naloge ako se predju te linije.
Kada provere onda isplacuju,a ako je bilo dosta nelegalnog banuju.

Ne razumem zasto u google adsense ne rade KYC verifikaciju,jer ipak google adsense ne treba da otvara svaka šuga i da vara.Imam licnog asistenta na google adsense pa cu ga pitati i predloziti KYC.Ipak je moj nalog star 10g i bez opomena,pa sam dobio beneficije. :blush:

Bilo bi dobro i napraviti par video snimaka i edukovati narod kako da prijavljuju prevarante,to je ono kada zele da procitaju tekst a ne mogu od reklama na koju moraju da kliknu jer nema x.Mozda ovih dana otvorim poseban YT kanal i napravim edukativan video za brzo gasenje adsense naloga koje koriste skripte. :innocent:
Edukacija naroda bi brzo resavala problem sa prevarantima.

1 Like

Pa nemam ni ja nego sta njega boli k… ovdje si napisao neko da ti pomogne i da ljudi razmjene iskustva niko popup nije spomuno jer
ga licno i nemam

Bas tako jos se ponose i kurce se kao ovaj elmedin pola bosne zna da vara sa skriptama preko svojih stranica i popup i ovdje sere kao ne koristi misli neko je lud a ima 5 adsensa, ko god koristi ivse od jednog adsensa znaci da je prevarant samo prijaljivat sto vise i javno ih prozivat

Normalno da me boli kad krades moje pare ja placam oglasivacima reklame a ti varas al mozes kako hoces al ne dokle hoces :wink:

Ja druze moj imam jedan adsense preko 11 godina , i jedan koristim, popup nikad nisam imao

haha pa ti sam sebe lazes gore si napisao u vrhu na jos 5 racuna da ti nije isplaceno a zna se i na kojim varate nemoj da javno objavljujem ovdje i domene bolje ti je suti pametnije ti je poklopi sea ne jos kurcit se tu i psovati majmune

Jesi glup ko k… opet na drugi 5 racuna od ljudi nije isplaceno procitaj sta pise degeneriku

Pise na 5 racuna jos nije isplaceno sto ja znam, a ne na moji 5 racuna degenu raspali