Dali i vama kasni ispata ovaj mjesec, inace bude 21. u mjesecu.
Ako do najkasnije 26 ovog meseca ne dobiješ uplatu onda tu nešto nije uredu. Naravno proveri prvo s bankom dal je legla slučajno uplata
Nije ni pokrenuta trasakcija, zanima me dali i drugim kasni
Meni je 21 isplaćeno. Po pravilima imaš fore još jedan dan.
Znam da se pre pisalo da kada nekome kasni isplata,mogucnost je da ce mu ugasiti nalog.
Nadam se da to nije slucaj sad.
ako danas ne bude inicirana transakcija onda je sumnjivo
ako bude inicirana onda na SWIFT transfer mozes cekati tri do pet dana radnih dana, u izuzetnim situacijama sedam radnih dana
dakle, 26. dan u mjesecu + sedam radnih dana … ako nakon toga novac ne bude na racunu onda je problem
obicno bude na raspolaganju odmah 21., ali moze i da se oduzi
Ni meni nista nije leglo inace je vazda bilo 21 . na 5 racuna jos nije isplaceno na 1 isplaceno 21
Kašnjenje isplate NEMA veze s gašenjem naloga.
Ban druze
nema sta …
Pa treba li valjda poruka doci a ne da te pusti , 5 dana da skupljas pare i onda da te banuje
Valjda će nam javiti dal je dobio novac ili ne. Pa ćemo moći dalje komenatarisati ako nije i zašto nije.
Zna se nekad desit da drze pending na dosta racuna, a nekim uredno isplate. Desavalo se par puta unazad godina. Googlajte ako jos prijavljuje korisnika taj problem onda je to, ako nema toliki broj onda je neki veci problem u racunu
Ma brate i meni kasni , ali treba podrzati a ne ko ovaj gore maloumnik cuj dobio si ban , mozda momku trebaju te pare
pozdrav druze vidim da imas problem sa isplatom na nalogu, imao sam i ja tako isto na 2 naloga nisu uplatili, prije jedno 2 godine, znaci sta sam ja uradio momentalno pogasi sve oglase na sajtovima koji su ti na tom nalogu. izbrisi sve kodove sa sajtova ostavi samo ads.txt, u nalogu ugasi i automatske oglase.nece te banovati ali si na granici zbog necega ili si na rucnom pregledu, ne znam kakav ti je bio CTR, obicno cim predje 10% ides na manual review. ne ubacuj nista na sajtove do sledeceg mjeseca i isplate kad ce ti vjerovatno to isplatit. onda postepen vracaj jedan po jedan oglas ne sve odjednom,meni je to pomoglo, ste se tice bana oni banuju uglavnom 20. tog u mjesecu dan pred isplatu, da ne bi slucajno prosla isplata, lopovski od njih ali sta ces i obicno nikad ne isplate iznos vec ga komplet odbiju zbog navodnog invalid traffica.
Google adsense kolega isplati svu zaradu i kada te banuju to jest isplate ti sve što imaš preko 10 dolara
Kod mene jos uvijek nema nista, a nije samo kod mene i jos barem 10 ljudi znam koji nisu dobili isplate
Možda je ko zna…upitanju neki bug kod njih u sistemu za isplatu
Onda je zahvacen pending vidi prijavljuju li stranci taj problem. Jedne godine se sjecam da su tako drzali i isplatili 27-28mog.
Problem je sto je sve normalno nema zabrane nikakve , nema upozorenja, nema u centru za pravila nikakve obavjesti , i nema nevazeceg prometa