AdSense mi banovao AdSense za YouTube (monetizacija)

Pozdrav raja.

Kao što naziv kaže, AdSense mi banovao AdSense za YouTube tj. monetizacija a i kompletan nalog na njemu. Razlog banovanja su zbog nevažećih klikova, naravno, koje sam radio i od njih zarađivao.

Imao sam milione i milione impresija, takođe par miliona pregleda na YouTube, sve pravi pregledi, širom svijeta.

• Neki mi kažu da napravim Brand account for YouTube i da onda ću moći poslati ponovo zahtjev za monetizaciju. To sam i uradio ali na YouTube Studio i dalje stoji informacija o banovanju.

• Druga grupa govori da ako dam vlasnika kanala drugom emailu i uklonim prošlog, opet ću moći poslat na pregled za monetizaciju jer se tad prikazuje kao novi kanal. I to sam uradio, sačekao da se ukloni prošli vlasnik ali i dalje mi stoji ban.

• Opet nekolicina kaže da sve ovo treba samo vremena (otp. 90d) kako bi se moj kanal “osvježio” ili ti doslovce “razradio” od svih tih gluposti koje sam uradio i kako bi algoritmu bio prikazan kao fresh.

TL;DR

DA LI JE MOGUĆE NA BILO KOJI MOGUĆI NAČIN DOBITI MONETIZACIJU NAKON ŠTO ME ADSENSE BANOVAO NA YOUTUBE A I KOMPLETAN GOOGLE ACCOUNT?

Jel pod ovim misliš adsense nalog/račun ti je ceo banovan ili …kako pojasni ovaj deo?

Ako ti je banovan (ukinut) ceo adsense nalog /račun onda tu nema leka. Hoću reći da jednostavno više nećeš moći imati adsense nalog ni za YT niti za adsense za sadržaj.

Ma imam ja tu lijek braco nije to frka.

Imam ja još masu AdSense naloga hehe, msm za moj ID tu nema lijeka to je tačno ali…

Ma AdSense me banovao kompletno, fora je što je ovo bio specifičan AdSense gdje sam imao i YouTube povezan a na njega nije klikano fakat nego se samo našao tu na listi web lokacija i kako sam dobio ban na webu povuklo odmah i YouTube sa sobom.

Msm glava gore, zarada kaplje sa drugih strana al’ žao mi kanala, ne znam šta sa njim da uradim sad, razmišljam kako da ga monetizujem sa ovakvim okolnostima…

Mislim da sa kanalom nećeš moći uraditi ništa,…neka me neko ispravi ko bolje poznaje YT monetizaciju.

1 Like

Cudni su putevi gospodnji, neko bi rekao karma odradila svoje :smiley:

Glava gore, lova se vrti, ili ću bit prosjak il’ milioner. Put do uspjeha okovan je padovima i usponima.

1 Like

i tu i tamo malo kradje

1 Like

Da si radio posteno ne bi te banovali eto sam si napisao da imas hrpu adsens naloga.I nikad se youtube adsense nalog ne povezuje sa webom meni je pre 10 godina tako banovan jutjub adsense jer je imao neki domen na njemu i onda od kanala ne mozes nista

1 Like

Kako onda povezujes odvojeno, ako u pravilu smijes imat samo jedan adsense, a imas web i yt ??

Velika family + close friends, do 50-og AdSense naloga biće ID verifikacija.

Smijes imati jedan adsens ali i na adsensu od jutjuba imas opciju da dodas web sajt na taj isti adsens ali to nije preporucljivo jer web se olako banuje i onda ti ode i jutjub

Ako vezes youtube na recimo adsense od druga,da li je i to prekrsaj?

Pa pravilo je 1 osoba 1 adsense account, ali mozes ti stavit adsense isplatu na bilo ciji racun bitno je da ste u istoj zemlji. Ako ne mozes otvorit account na svoje ime moze netko tvoj otvorit adsense i postavit tvoj racun za isplatu.

If you want more than one AdSense account - Google AdSense Help.

1 Like