AdSense ne prikazuje na svakoj podstranici

Imam problem sa Adsenseom. Oglasi se na određenim pod-stranicama jednostavno ne prikazuju. Na nekim pod-stranicama sajta nemam problema, oglasi se očitavaju, na drugima ih nikako nema. Ispada da mi džabe posjete i truda ako Adsense nije aktivan na svakoj pod-stranici sajta. Riječ je o gotovo svakom web sajtu što imam, kvaliteta ima različitih. Ima li još tko ovakav problem te kako ga riješiti?

Da li stupac Active View Viewable na AdSenseu označava to? postotak prikazivanja?

1 Like

To je počelo da se dešava pre nekih aj da kažem godinu dana i od tada nikada nisu rešili problem. Inače, problem je češći kod in article oglasa, a kod standardnih 336 i 300 oglasa taj problem je redji.

Sta se nalazi na stranicama? AdSense ne postavlja oglase na stranice koje sadrze reci poput “sex”, “porn”, itd.

Takodjer ako je posjetilac sa facebooka nekad nema reklama
npr na ovoj stranici
http://lm.facebook.com/l.php?u=http://zabavne-strane.com/2018/11/11/lazic-plakao-kada-je-cuo-sta-mu-je-prijatelj-preneo-o-marini-pevac-doneo-odluku-razvodi-se-cim-izade-iz-bolnice-a-ovo-je-bio-okidac-foto/
dok ako istu stranicu otvorimo direktno onda vidimo da reklame su tu
http://zabavne-strane.com/2018/12/10/pijani-bosanac-sleperom-rusio-sve-pred-sobom-napravio-haos-na-austrijskom-auto-putu-a-kad-ga-je-policija-stigla-sok/

Ne znam kako ovaj sajt uopste ima odobren AdSense :smiley:

Jesi gledao “Policy” link na AdSense !??

Joj kud ste otišli, normalni sajtovi, sve po PS-u napravljeno, dio stranica web sajta ima oglase dio ne. Kako da stavim 336 ili 300 kad imam puno posjata i sa mobitela. Koristim svagdje responsive oglase i dobro rade što se tiče dimenzija, no možda je upravo u njima problem? :frowning:

Moguće je i da nema nikakva razloga za brigu, :blush: i da jednostavno u tom trenutku Google nema prikladnih oglasa za ponuditi u tom nicheu ili pretrazi. To će se dogoditi, recimo, baš tebi koji provjeravaš svoje oglase - da ti ih neće prikazati, :neutral_face: a nekome drugom koji otvori tvoj website će se oglasi prikazati regularno. :blush: :o:

3 Likeova