Adsense - par pitanja

Sorry, mozda postoji vec neki ovakav topis, no totalni sam LAME u adsense oglasavanju, a intenzivno radim na par vlastitih projekata koji ce imati dobru posjecenost pa imam par pitanja.

  1. dali je moguce targetirati oglase … odnosno npr ako mi se web bavi turizmom da se samo prikazuju turisticki oglasi … ili to radi na nekom drugom random principu … ako moze malo opisa

  2. Uvjerio sam se da ovaj chrome popup blocker blokira adsense. . dali postoji i nesto drugo sto moze blokirati oglase … i ima li kakvih mogucnost/nacina da se oglasi ipak prikazuju ako to korisnik ima ?

  3. Kolika je zarada po kliku i o cemu ovisi? O tipu oglasa … popularnosti ili ?

  4. Koliki je minimun za isplatu zaradjenih sredstava te dali postoji opcija wire transfer na poslovni racun firme ?

Po vasem misljenju koliko bi se isplatilo adsense na stranici s cca 3000-4000 posjeta dnevno? Molim samo odgovore korisnika koji rade sa adsenseom … a hvala bogu ih ima koliko vidim :smile:

Unaprijed hvala!

Ima opcija targetiranja ali nisam probao. Mislim, i logično je da radi na foru koji si i spomenuo.
Za te blokere sam čuo ali me ne zanimaju previše, a ti na njih mislim da ne možeš utjecati, osim nekom agresivnom skriptom da posjeta sa uključenim blokerom ne može čitati ništa dok ga ne isključi.
Zarada po koliku varira, a ovisi baš o kategoriji, niši o kojoj se radi. Recimo da bi ti za turizam mogao imati cpc oko 0.10€.
Minimalno za isplatiti je 70€, a možeš i na račun firme jer u biti ti za google unosiš upute za uplatu koju si dobio iz banke. Lova legne na račun banke, pa kroz dan ili dva banka radi transfer na račun koji želiš.
3~4k posjeta je dobra brojka a koliko bi se isplatilo ovisi koliko trenutno zarađuješ i imaš vremena. Recimo da središ stranicu da imaš ctr oko 2, to bi bila relativno dobra lova.
Ispod 200€ neće ići a može lako i do 350~400€

1 Like