Adsense pin verfikacija

Pozdrav ljudi, nisam uspeo da dobijem i unesem pin za verifikaciju adsense naloga, sad su prestale da prikazuju reklame, da li ima neke sanse da se to vrati i bude sve kako treba?? Jel imao neko iskustva sa tim?

Kako nisi uspio? Slagao si adresu? Poštar se razbolio, ili nešto treće?

Prvi put mi nije doslo, bar nisam nasao u sanducetu a kad sam porucio drugi pin, vec je ostalo manje od mesec da se verifikuje i nisam stigao.

Jesi li ih kontaktirao i objasnio situaciju?

Jesi slao zahtjeve da ponovo pošalju pin? Ako si 3x poslao i nije došao možeš sa ličnom potvrdit račun.

Ako već praviš račun ili kupiš, ne znam što izigravate neke mange s ovim pinovima, šaljete na neka izmišljena i prepravljena imena. Dao sam poštaru 50KM, došlo mi je 100 pinova, odobriš na Ime Imenic, kad odobre, pin šalješ na svoju adresu ili ulicu bez broja ako si banovan, ili dogovoriš s poštarom da ti donosi sve na tvoje prezime ako je jedino tu i da ne gleda ako je “Ulica 1,2,3,4,5,6…”.

Kako onda isplatis lovu s tog racuna?

može se sa više naloga na jedan račun

Mogu biti razlicita imena za isplatu od onoga na koje je otvoren acc? Jel to vrijedi za wire transfer, cek ili WU?

ja sam znao likove koji su sa 3-4 naloga primali wire na svoj račun … za ostalo ne znam

Ime racuna na koje je odobren, a na bankovnog racuna opet drugo…

racun odobris na Imenko Imenic, kad odobre prije zarade stavis, napr zoves se Zovko Zvonic, stavis Mr Zovko Zovnic, ili Gospodin Zovko Zvonic, Adresa 91 ako je stavis Adresa samo ili platiš postaru 50km i donosi ti sve što je od adsensa…

Živimo u Bosni, bar nije teško muljati :slight_smile:

Da li postoji mogućnost da se dobije neko iz adsense live supporta? Nisam dobio pin iz 4 pokusaja, reklama su se prestale prikazivati i od javili su mi automatski sajt sa adsensa. Imam zaradjenih 40 eura. Po forumima pise da bi se nakon maksimalnog broja pokusaja trebala pojacitižogucnost da se posalje kopija nekog dokumenta i da odobre, medjutim nista.

Ne, ne postoji.

Usput evo ti link pa vidi pa pročitaj i ovo pre slanja :

Postoji link ! Ja ga nisam tesitrao, tako da ne znam da li ti može šta pomoći. I šta ćeš na kraju dobiti kada popuniš formu Pogledaj prati upustva ,pa sam vidi:
https://support.google.com/adsense/workflow/11033519?visit_id=638068831040512998-3493507643&rd=1&hl=hr