Adsense pomoc oko klikova iz Azije

Dobar dan;
Slučajno sam postao vlasnik jedne facebook stranice od 110 000 lajkova, post reach je od 30k do 40k. Stranica je većinom puna azijskih lajkova, tačnije iz Indije. Nisu fejk lajkovi. Zanima me koliki je cpc na adsensu iz Indije i da li bi se isplatilo raditi nešto više sa tim? Malo sam guglao i negdje pročitao je je cpc oko 0,2€, to je ajmo reć za mene dobro ukoliko je istina to. Ako neko ima zainteresiran da mi pomogne oko svega ovog možemo zaradu djeliti pola pola jer sam slab oko weba i ne znam kako bi to sve otpočeo.
Druga opcija mi je da prodam tu stranicu, da li bi mogao dobiti bar 100€ za nju?
Unaprijed hvala.

1 Like

To je naopako. Prvo se radi web stranica pa onda stranica na fejsu. Cpc ovisi i o sadrzaju,ali najvise o zemlji odakle dolazi klik. Cpc iz Indije je medju najnizima, ako ne i najnizi na svijetu.

Da si rekao da imas takvu stranicu sa amerima mnogo bi se njih javilo, ovako teško da će se neko javiti…

Koja je tematika face stranice? Može ponuda na pm

Klikovi iz Indije su trenutno 0,28€ a ako je neko zainteresovan za stranicu, možemo se dogovoriti jer vrlo lako može zarađivati od adsensa bez upotrebe njihovog jezika, Velika većina se služi engleskim jezikom.

Kako ti znas da su klikovi iz Indije trenutno 0.28 eura ? Evo ja kazem da su 0.02 eura

našao sam stranicu gdje piše da je cpc iz USA 2$ i piše da je za Indiju 60% lošiji cpc u Indiji od tog američkog, po mojoj računici to je toliko. Na stranici ima takođe aktivnih ljudi iz U.A.E gdje je cpc 30% bolji od Američkog.

Ja imam nešto klikova iz Indije i klikovi variraju dosta, prošli mjesec cpc 0,07 eura, ovaj mjesec 0,17 eura. Ima klikova od 1 cent, pa i 0,50 centi. Neki prosjek je 8 centi meni.

Poslao sam ti privatnu poruku. Da li si zainteresiran za prodaju?

ako proodajes stranicu javi se na https://www.facebook.com/elvis.s.smajic zainteresovan sam za kupnju

Može meni detalji o stranici u poruci, zainteresovan sam ukoliko mi tematika stranice bude odgovarala.