Adsense problem sa prikazivanjem oglasa

Cijelo vrijeme

Samo danas

Pa bolje ti je pop-up ubaciti nego drzati ovu BiH sa 0.05 RPM.

Tuzno.

haha upravo si, imala sam PopCash i zaradu za nekih par mjeseci preko 200$, ali sam uklonila, (mogu vratiti), zbog posjeta, ozbiljni su blogovi. Imam blog stvarno ozbiljan, lokalne vijesti, trudim se i radim sa svojim materijalom, pišem, imam fotke i sve, ali mi se raja žalila neki virus, i ja uklonim PopCash, neću ga nikad prežaliti. Bio mi je dobar, e sad ne znam, držim ovaj adsense, prva isplata mi bila nakon nekih godinu dana 70e, a kod PopCash-a recimo za tri mjeseca zaradim 70$.
Razmišljam zaista o njegovom vraćanju, pa ne znam, ne mogu da odlučim.

A odakle dovlacis posjetu? Ovo je mizerno na 400k prikaza. A i sama ta nicha news je problem, i ja sam imao takvu zaradu, nekada davno kada sam bio u news-u.

Cisto sumnjam, da imas neke tu pozicije, te je vjerovatno social posjeta. Predji na IA.

Imam FB fan stranice, profile i grupe i čim objavim post podijelim i raja to navali da čita. Evo spotaknuo si me da pobrišem adsense i da vratim PopCash

Pa ubaci IA. Nemas logike da drzis PopCash. Trenutno je za BiH na IA 0.6-.0.9 CPM barem kod mene.

Da imas propeller oglase na 400 prikaza bi zaradila 120e jer kod njih je sad najlosiji cpm i to je poseta sa najlosijim zemljama ( balkan,azija,indija,juzna amerika) cpm 0.20-0.30 u proseku krajem novembra sam imala cpm i preko 3$, a i treba ljude navikavati na te pop up oglase da ne misle svi da je virus,nego da su to najobicnije reklame od kojih vlasnici sajtova hoce da zarade za svoj trud.Aplicirala sam za adsense ali kada vidim koliki je cpm,mozda i odustanem jer mi se ne sklanjaju pop up oglasi koji mi donose bolji cpm nego taj adsense koji mi non stop zakida zaradu na youtube.

Zdravo Marina.
Hvala na odgovoru, ja sam upravo vratila PopCash, imam račun i na Propeller, evo gledam nekad davno sam koristila imam 3.60$ na računu, imam postavljeno za isplatu 570$ ko će to dočekati 570$, a ne isplaćuju preko PayPal-a, no postavila sam bankovni devizni račun ima stoji mi na propeller računu i 570$ za isplatu, treba mi čitava vjecnost da to skupim

Zdravo Amenida,propeller je poceo isplatu i na paypal i spustio je prag,pa posle prve isplate od 100$ svaka sledeca isplata moze posle 25$.Dobar je i ovaj popads,slican je cpm kao i kod propeller-a,isplacuju posle 5$

Da, da, da, evo gledam moj račun Propellerads.
Imala sam dobru zaradu na PopCash, pa sam ga vratila na moje blogove. Evo ti me sad ufurala da ubacim propeller, imam već tamo neka 3.60$.
De mi reci jel pop up u pitanju ili banner oglasi, jer kod baner oglasa čini mi nekad davno je bilo da moraš imati veliku posjećnost.
Ako je pop up, under upitanju ok. Samo imam tamo dosta domena blogova koje više ne koristim, a ne može da se izbriše.

Pop up samo koristim,da baner oglasi su rezervisani za jako velike posete,nisam ih ni pitala koliko treba poseta jer mi ne trebaju baneri.Stavi onaj kod sa adblock 3.0.Inace to je njihovo pravilo da kada jednom dodas sajt ili blog,ne moze se nikada vise obrisati.Imas vise vrsta reklama mozes koristiti i za mobilnu posetu one preklapajuce reklame…dosta su dobri ja sam zadovoljna,jedino mi je cpm smanjen 10 puta od pre mozda par nedelja do kada je bio u proseku 2.00 - 1.60 ali mozda se i vrati.

Ne znam jesi li upoznata sa novim pravilima chrom-a i pop up reklama,ja sam proverila moje sajtove i svi su prosli proveru da su u redu.

https://wmforum.geek.hr/t/chrome-ce-blokirati-popupove-u-2018/39175/49

Odakle su ti posjete, meni raja iz BiH, dolazi, evo pregledavam propeller račun, namjestila sam paypal metod za isplate.
Ako ti je posjeta sa Balkana koliki ti je cpm?.
Kako misliš da dodam kod adblock 3.0?, izvini, nisam dugo koristila ovaj propeller, evo ode tema sa adsense na propeller, izvinite ljudi

razmisli umjesto popcasha o popadsu

Ne znam jesi li upoznata sa novim pravilima chrom-a i pop up reklama,ja sam proverila moje sajtove i svi su prosli proveru da su u redu.

https://wmforum.geek.hr/t/chrome-ce-blokirati-popupove-u-2018/39175/48

Napisala sam iznad za posete “poseta sa najlosijim zemljama ( balkan,azija,indija,juzna amerika) cpm 0.20-0.30 u proseku krajem novembra sam imala cpm i preko 3$,”

Pa adblock 3.0 sluzi da onima sto koriste adblock i njima se prikazuju reklame a i da nova guglova pravila zaobidju…mozes zapoceti novu temu pa da tamo pisemo,da ne bi ovde spamovali.

Nemogu sve pohvatati - šta je to od svih tih “mreža” koje ste navele dozvoljeno koristiti uporedo uz AdSense!??

Mene zanima gdje da nađem kod adblock 3.0 i gdje da ga umetnem.
Jedan blog sam provjerila i nije na crnoj listi Chrome-a, za sad jer nije bilo pop up,

Ja sam ih pitala i nista nije dozvoljeno sa adsense.

Vec kad sam uslikala Amenidi za poruke evo i ovde cu objaviti javno,da i drugi znaju sta i kako treba.

1 Like

Po ovome sto si postavila očito si se sjebala :smiley: CPC (cost per CLICK ) si napisala 0.50$ :smiley:

Da li si rijesila problem sa pojavljivanjem oglasa? Imam isti…

Jel još imaš taj problem.

I ne pratim više toliko, oglasi su mi postavljeni na nekoliko blogova, u računu adsense radi normalno, prikazivanje i zarada. Koliko sam skontala nekih minut, dva pa se ppojave. Prilikom mog prvog klika na članak nema ih, ako drugi put kliknem članak za par sekundi pojavi se. Ne znam u čemu im je kvaka, ali stoje mi i dalje.