Adsense racun onemogucen

Pozdrav prijatelji… dosao mi je mail od googlea kako mi je onemogucen racun, a nema nigdje razlog zasto je to uradjeno. Nisam nista radio protiv pravila, da li se ovo nekome jos desilo??
Sta sad , kako dalje, da li se zaliti, sta opisati u zalbi, jer ne znam razlog ovoga? molim vas pomozite

Napiši onda da ne znaš o to je to. Možda ti prođe ali male su šanse. Pretpostavljam da znaš razlog ali misliš igrati na foru ne znam zašto pa eto i savjeta kako da to središ.

Sada traži nekoga da otvori adsense i polako iz početka fer i po pravilima.

Kako neznas, sve pise. Imao si nevazecu aktivnost, dali je to lost traffic, losi klikovi ili si sam klikao na njih ili si nekome rekao da ti klikne, uglavnom 99% da se radi da je netko kliknuo ili klikao a da ga reklame uopce nisu zanimale. plus vjerojatno los traffic opcenito na stranici = BAN!

Znaci ja sad odem na neki sajt i ‘namerno’ klikcem na reklame znaci taj cija je stranica ce dobiti ban na adsense naravno ako je povezan na adsense?

Nije bas tako ali slicno je. Naravno ja bi te trazio jer bi mene kao oglasivaca ostetio za veliki iznos (ako bi me ostetio) - adwords

Da igrate po pravilima nitko vas nebi dirao. Samo polako i drzite se uvjeta koristenja bilo cega i bilo kojeg programa.

Stavite se u kozu oglasivaca i zamislite da vama tako netko radi i uzima vam pare sa racuna bez da imate koristi od toga. To se moze okarektizirati kao krada tudeg novca

1 Like

Ne jer znaju da si otisao na taj site da taj covjek dobije ban. Nego bi dobio ban kada bi otisao na taj site pa kliktao da on zaradi lovu. Ili kada bi otiao na svoj site pa klikao.

Vjerovao ili ne oni znaju sto ti zelis postic. Zato ako ides klikat da netko dobije ban moze rezultirati time da ti ostanes bez interneta.

2 Likeova

Kad pošalješ zahtjev za adsense račun i kad te prihvate uzmu tvoju staticku IP
i ako klikaš po reklamama svojim naravno vide ljud IP i ban ces dobiti :slight_smile:

Okej razumijem, a stavi se ti u moju kožu dobijem ban na računu legalno 100% email koji sam dobio sastojao se iz 2 rečenice.: “Vaš korisnički račun je suspendovan. Za više informacija posjetite link” Taj link vodi na help forum nije znači na uvjete koje sam krsio niti ista, bez upozorenja, velika lova propala , sebi uzeli kako kazu za unaprjedjenje programa, meni kao publisheru go’ qrac ostao para nikada nisam vidio zalio se ali bezuspjesno, da su mi naveli razlog pa da znam gdje sam to pogrijesio, da dalje ne bih grijesio, no ništa, naprotiv, dvije godine na isti princip radio isti raspored reklama i ista tekatika sajta, al kita paša moj banana pala para nema…

A slušaj, realno gledajući ako si novi u adsensu i odmah ti dođu zlonamjerni ljudi koji klikaju vjerojatno ćeš popiti ban. Sa druge strane, svi koji malo duže rade i imaju web stranice koje su koliko toliko uredne gledaju adsense i mogu prijaviti sumnjive aktivnosti koje se onda prate od strane tehničara iz googla pa oni to ureduju bez opasnosti od baniranja za vlasnika računa koji je to prijavio.

ja sam nekad 2010-2011 dobio ban na adsenseu i negdje 2014 sam napravio novi na isto ime ali na drugu adresu … novi nalog je i sada aktivan … mozda da razmislis da zatvoris stari nalog ako je nekako moguce, strpis se mjesec i opet otvoris drugi na drugi mejl